Cedia afslører uddannelsesprogram for ISE 2017

Cedia, joint venture-partnere i Integrated Systems Europe (6.-10. Februar 2017, Rai Amsterdam), har afsløret et omfattende uddannelsesprogram for ISE 2017, udviklet til at øge tekniske færdigheder og hjælpe med at drive Virksomhedsforbedringer for eksperter i hjemmeteknologi i hele regionen …

Deltagere kan få adgang til meget mere end 30 træningssessioner af høj kvalitet over fire dage på RAI i Amsterdam og dækker et stort og varieret udvalg af emner. De vil også have mulighed for at komme videre i deres karriere ved at tage Cedias højt respekterede elektroniske systemtekniker (ESC-T), designer (ESC-D) og netværksspecialist (ESC-N) akkrediteringsundersøgelser. Alle steder i Cedias ISE 2017 Professional Development Program er tilgængelige til forudbestilling, med gæster, der er i stand til at drage fordel af en nedsat ISE 2017 Training Pass, der giver adgang til ubegrænsede CEDIA-uddannelsessessioner ved begivenheden (ekskluderinger gælder) til en tidlig fugl lav pris af € 275 for CEDIA-medlemmer (€ 350 for ikke-CEDIA-medlemmer). Individuelle klasser fra Cedia ISE 2017 -træningsprogrammet er også tilgængelige for gæsterne at tage til a la carte -priser. Disse ekstraordinære priser er gyldige indtil 15. januar 2017.

”ISE 2017 er den største destination for uddannelse i hjemmeteknologi i EMEA,” siger Simon Buddle, Cedias uddannelsesdirektør. ”Deltagere kan opnå et stort skridt fremad i deres faglige udvikling ved at tage CEDIA -træning på arrangementet. Vi har en spændende række kurser, der tilbyder vigtige indsigt i nye tendenser, nye teknologier og virksomhedspraksis og leveret af fremragende, meget kyndige præsentanter. Gæster kan også fremme deres erhverv ved at sidde vigtige Cedia -akkrediteringsundersøgelser. Med et så fantastisk program, der tilbydes, og en så fantastisk aftale, der er tilgængelig med ISE 2017 -træningspass, opfordrer jeg hjemteknologieksperter til at få mest muligt ud af deres tid i Amsterdam og booke deres steder på disse usædvanlige Cedia -uddannelseskurser i dag. ”

Fra et teknologiperspektiv vil kurser dække innovationer, der leder vores vej ledet af en række fremragende fagfolk fra hele verden, herunder Rich Green, Michael Heiss, Peter Aylett, Richard Hollinshead og Man Singleton. Cedia -uddannelse i ISE 2017 vil Earnattendees en CEU (Cedia Education Unit) pr. Time Training, der tilbyder en rute til at opretholde deres CEDIA -certificering.

Uddannelseshøjdepunkter inkluderer et heldags hjemmebiografdesignkursus, en heldags rack-building-session og et avanceret netværkskursus. Der vil også være sessioner om teknologiintegration til superyachts, fjernstyring, genopfyldning af indtægter, fordybende lyd, designtænkning, hi-definition lyd, stemmekontrol og meget, meget mere.

Et andet fremtrædende aspekt af CEDIA-uddannelsesprogrammet vil være deltagelse af det berømte amerikanske selskab Guru Leslie Shiner. Leslie vil præsentere sessioner på ISE for første gang, inklusive:

Advarsel! Undgå disse 10 lette ting, der kan sætte dig ud af forretning

Forståelse af arbejdskraft, omkostninger, effektivitet og effektivitet

“Arbejd smartere, ikke hårdere” workshop for virksomhedsejere

For at købe din ISE 2017 -træningspas til CEDIA -uddannelse eller foretage bookinger til individuelle uddannelseskurser og akkrediteringsundersøgelser, kan du besøge www.iseurope.org.

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko