Stildataene – Autentikken

Autentikken: En rig dykke ind i stilen af ​​Melanie Acevedo & Dara Caponigro, er fantastisk bog, der tager os ind i de dejlige hjem af dynamiske mennesker, der arbejder i en række innovative marker .

Fru Acevedo er en velforståelig fotograf. Fru Caponigro var en af ​​grundlæggerne af Domino Magazine samt er i øjeblikket den innovative direktør for F. Schumacher & Co., det legendariske stof, tapet, såvel som tæppe selskab.

Dette er en bog, jeg vil anbefale tid såvel som igen. Nogle af navnene er populære i stil verden, som Kelly Wearstler, Miles Redd, samt Nicky Haslam, eller stjerner som skuespillerinde Peggy Lipton samt Hair Stylist Sally Hershberger. Der er landskabsarkitekter, mode smykker designere, kokke osv. Alle har et særligt synspunkt.

Nogle af rummene eller haverne kan være lidt “meget”, men jeg kan godt lide, at i en homogeniseret verden er der folk, der omgiver sig med ting, som de nyder godt af uanset popularitet.

Visuelt er denne kaffebordbog en knockout. Det har tykke højkvalitets papir såvel som er smukt fotograferet.

Interviews med disse dygtige innovative mennesker var yderst inspirerende. Det er nemt, takket være sociale medier, for at se de nøjagtige samme billeder igen så godt som igen. I første omgang er alle ecstatiske såvel som da de samme folk begynder at grumle, at billedet spilles eller trite. Autentikken producerer deres områder i en metode, der taler med deres interesser, elsker såvel som lidenskaber. Denne teknik vil aldrig gå ud af stil.

Kelly Wearstlers Malibu Beach House. Foto: Melanie Acevedo

Del dette:
Pinterest.
Facebook.
Twitter.
Tumblr.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Style Data – Standard Interiors er backjanuary 10, 2018in “Arkitektur”
Style Data – Interiør Style Master ClassFebruary 7, 2018in “AGD”
Jeg gik tilbage til Cali – La Cienega Style Quarter – Legends 2015may 26, 2015in “Agd”

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko