8 Overraskende trendy fans til at hjælpe dig med at slå Heat

assistentdesignredaktør Jen Masseau deler stilfulde fans, der er fantastiske i både form og funktion.
Jeg elsker næsten alle aspekter af sommeren, med undtagelse af det faktum, at mit hus omkring 1920’erne mangler iøjnefaldende klimaanlæg. Så på trods af deres troværdighed som designer nr. Nej, har jeg omfavnet fanen som min ene ægte Frelser i Torontos nylige hetebølge.

Uanset om du vælger en fastnet loftsventilator eller en bærbar gulv- eller bordpladsmodel, her er 10 valg, der beviser, at disse nyttige enheder også kan være smukke.

Stylet af australske designsælger Beacon Lighting er disse rum bevis på, at den bedste fan faktisk kan forbedre udseendet på et rum. Jeg ville heldigvis genskabe et blæsende soveværelse eller toilettet inspireret af et af disse interiører.

Kilde: Beacon Lighting

Produkter: Airfusion Akmani -fan i børstet krom/teak, $ 695,00 AUD (i soveværelset) og Minka Aire Roto 3 Blade loftsventilator i Matt Black, $ 349,00 AUD (i badeværelse);

Denne udsagnsfremstilling af stativ-fan er et dristigt valg, der ikke går upåagtet hen. De glatte træben udligner satin nikkelhoved for en uventet blanding, der passer til adskillige designstilarter.

Kilde: Amazon

Produkter: Fanimation Arden Pedestal Fan, $ 564,20

Jeg kan forestille mig, at denne fan blev fordoblet i et rummeligt hvidt køkken eller det solrige fantastiske rum. Den store trommeskygge vikles rundt om den centrale ventilator og forklarer motoren og knive for et blødere look.

Kilde: Lowe’s

Produkter: Eurofase Elgin 24-in poleret nikkelloftventilator med nedrod, $ 799,00

Denne pulverblå skrivebordsventilator med et Tilt-hoveddesign har en Sweet Jetssons-stemning, der ville se bedst ud hjemme i et moderne hjemmekontor i århundrede.

Kilde: Ultra -belysning

Produkter: Fanimation Urban Jet Table Fan i Baby Blue, $ 328,99

For en industriel tage kan jeg godt lide de rene, afrundede linjer af denne sorte burfan. Den ætsede glasklode tilbyder diffus belysning, og Chesnut -finish af de genvundne træblade opvarmer udseendet på jernrammen.

Kilde: lysskygger

Produkter: Industrielt burloftventilator, $ 770 USD

Denne trendy design efterligner udseendet på en bordlampe og ser bedst hjemme på en trad desk eller konsol. Harpiksbasen har udseendet af Woodgrain, og metaldelene er færdige i en blød vintage -skygge.

Kilde: Wayfair

Produkter: Deco Breeze Origin Oscillating Table Fan, $ 229,99

Denne moderne hvide loftsventilator er ideel til et fredeligt soveværelse. Det minimalistiske design henleder ikke for meget opmærksomhed på sig selv, og et patenteret “højeffektivt bladsystem” lover hvisken-stille operation.

Kilde: Home Depot

Produkter: Hampton Bay Winward IV loftsventilator, $ 229,00

Jeg ville være forladt for ikke at nævne Dysons bladløse tilbud. Dets moderne tårnfan har et elegant, strømlinet look, der fungerer bedst i moderne rum.

Kilde: Dyson Canada

Produkter: Dyson Tower Fan, $ 449,99

Buede træblader bringer skulptur til denne fan lavet af acacia koa træ (hjemmehørende i Hawaii). Jeg elsker dens sexede, svingede form.

Kilde: Alle moderne

Produkter: 58 “Artemis 3 Blade loftsventilator af Minka Aire, $ 549,95 USD

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko