Inde i Brooklyn Brownstone fra Remodelistas Francesca Connolly

har New York Brownstone det hele-statelige lister, skyhøje lofter og den enorme by ved deres perfekt symmetriske dørtrin. Der har været masser af eksempler på lyst efter, fra J.Crew Innovative Director Jenna Lyons ‘tidligere Park Slope-bunke til Sarah Jessica Parkers populære Brownstone, men det er Remodelista-medstifter Francesca Connollys hus i 1870, der virkelig fanger dagens stil Zeitgeist. Ved at vise sin egen individualiserede såvel som pared-back-stil er den blogger-vendte-design Darlings hus en bedste parring af spektakulære såvel som dæmpede, kurateret og fortrydt, vintage såvel som moderne.

Hun fik Brooklyn Heights-bolig- eller erhvervsejendom 19 år tilbage med sin mand samt konverterede den fra ni Warren-lignende lejligheder til en duplex, samt et antal år senere til en enkeltfamiliebolig. Ved 26 meter bred er det et sødt stykke New Yorks fast ejendom såvel som den fineste vare i vores kollektive ønske. Lad os se os omkring, skal vi?

Mange mennesker bruger udtrykket Brownstone til at henvise til New York Townhouses generelt. Meget mere præcist, det er et murstenrækkehus, der er frontet af Brown Sandstone meget sandsynligvis stenbrudt i Portland, Connecticut. Brownstone endte med at blive fremtrædende, da den charmerende bevægelse gjorde mørkere materialer moderigtige. Før da var granit, marmor såvel som kalksten de valgte materialer. I 1860 ændrede Brownstone aftalen med New Yorks gader.

Indgangens ekstra høje buede døre er normale af New Yorks smukkeste midt-til-19. århundredes rækkehuse samt gør et formidabelt meget første indtryk. Francesca satte hjemmets mest aktuelle restaurering i hænderne på designeren Steven Harris. Da han arbejdede sammen med sin partner, interiørarkitekt Lucien Rees Roberts, bragte han tilbage såvel som moderniserede det fem-etagers hus og genskabte endda den forreste stoop baseret på et historisk billede af brunsten fra 1930’erne. Indvendigt efterligner en krummet lysarmatur af Alvar Aalto dørene i døren. En vintage bænk dækket af mohair, stort spejl såvel som flydende hylde balanserer området med glatte direkte linjer.

Spriske hvide vægge lader det smukke træ wainscotting såvel som udskårne banister tage rampelyset i gange. Heldigvis, under Brownstones forbedring af en ni-enhed lejlighed, blev det originale træværk bevaret. Udseendet af det kan ligeledes stjålet fra den forreste stue (Brownstone taler for “stue”) såvel som køkken, da Steven åbnede designet for et lettere, luftigt look, der stadig er historisk autentisk. Når det var på et tidspunkt, ville bevægelseslomme døre have lukket den forreste stue såvel som spisestuen.

Husejere, der er heldige tilstrækkelige til stadig at have en Brownstones originale manteller – såvel som lommer, der er dybe tilstrækkelige til at bringe dem tilbage, hvis de er blevet malet eller beskadiget – er straks begavet et kongeligt fokuspunkt. I den forreste stue blev den originale udskårne marble-mantel parret med en detaljeret lysekrone-en vintage Broadway-prop-samt skuespil til rumets standardfunktion som et formelt underholdende rum. For at afbalancere denne storhed, komfortable, lavtliggende møbler som en sofa polstret i grå mohair, skal du sørge for, at salongen er et indbydende sted at plukke ned med en bog eller døs i eftermiddagssolen.

Selv die-harde minimalister bliver lidt svage i knæene ved synet af en brownstones originale gipselister. Når et rumskal er den raffinerede, kræver møblerne ikke at arbejde så godt vanskeligt eller være så rigeligt. Steven såvel som Lucien søgte til den vægtige skala fra de originale gesimser såvel som lister, men forenklede deres stilarter til ekstra møllearbejde i køb for at producere renere linjer. Spisestuens vinduer i industriel stil såvel som dør blev sat i i den tidligere restaurering såvel som at producere en arresterende kontrast til de historiske detaljer.Det kan virke usædvanligt at udvikle et snævert køkkenområde i et hjem så elskværdigt størrelse, men at have det på saloniveau meget bedre passer til køkkenets nuværende funktion som knudepunktet i hjemmet. Da hjemmet blev bygget, ville køkkenområdet være fundet på haveniveau.

”Men så koster du en masse af din tid på den mørkeste bunden,” siger Francesca for sin beslutning om at flytte den til dette sted, som sandsynligvis bare havde en butlers pantry i sin storhedstid. Stilen er resolut moderne, med glatte Corian -skabe, Statuario -marmor tællere såvel som vægge, der er skåret i Thassos marmorfliser. Det er et hav af rent, beroligende hvidt opvarmet af midtfarvede trægulve samt en mur af blyglas, der fører til gårdhaven.

Idoliseringen af ​​brownstone forfalder ikke i nogen lidt del af sine svimmelhedsfremkaldende lofter. Steven peger på deres højde ved 14 ′ – høj tilstrækkelig til at gøre ændring af en lyspære til en lille mod af tapperhed, selv på de øverste etager. Det primære soveværelse føles dog stadig afslappende takket være Pale Blue Walls (en 60-40 blanding af Benjamin Moores glassko, 1632, samt Cloud White, OC-130) samt en fløjls-dækket chaise beliggende ved siden af ​​pejsen .

Hvis naturligt lys er et hjem, er en masse dejligt aktiv, det er ingen tvivl om, at brunsten har endt med at blive et foretrukket sted for uanset fra film til modeoptagelser. Windows dybt tilstrækkeligt til, at luverte skodder kan foldes pænt ind i rammefylderummet med solskin. I et af de mindre soveværelser bevarer en platformbed, der sættes lavt, vindues fulde visning.

Moderne opdateringer giver sofistikerede knogler en fantastisk kant. Resultatet er et hus, der ikke præcist simulerer stilen i en æra, men fortolker det for i dag. High-end fittings i det primære brusebad fortsætter dette system med kontrol såvel som balancer. Udvidet for at fylde et ekstra rum, er brusebadet enormt tilstrækkeligt til at form et generøst, glaseret bruser. En metalramme giver det et skræddersyet look, mens glaspaneler lader masser af lys ind. Thassos marmorfliser dækker væggene såvel som meget mere mønstret statuarie marmor bruges på gulvet.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko