Designerproblem

Så det ser ud til, at I mennesker fanger mit drivdesignmæssigt såvel som disse blogmini-makeovers giver dig nogle ideer, men jeg må indrømme-jeg har ikke alle svarene. Jeg rammer virkelig en mental stilblok i mit eget hjem! Normalt kan jeg gå ind i et rum såvel som at forestille mig de nødvendige ændringer, der er ideelle væk. Hvilken farve? Intet problem. materielle kombinationer? Jeg giver dig tre muligheder! Generel stilretning? Et stykke kage – det er standard med en vri.

Men jeg prøver at foretage et par ændringer i House såvel som ikke, for mig for mig, opdage min muse. Hver gang jeg tror, ​​jeg har besluttet, sover jeg på det såvel som at stå op og føle mig som om jeg kræver at begynde igen såvel som hvad var jeg troende alligevel?

Så hvis du ikke har noget imod mine selvindgivende mønstre, er det lige her nogle ting på mit torturerede sind.

Så denne yndig bit night stand på Funk & Gruven A-Z i Belleville Ontario-kræver jeg det? Bleget træ er varmt ideelt nu, men jeg har allerede et antal natstande …

Denne bit person var også der – er han bedre? Skal jeg efter bleget standard eller verdensomspændende eklektisk i disse dage?

Jeg kan heller ikke få tilstrækkelig af vingestole for nylig såvel som denne vintage -version har alle de ideelle linjer. Det skulle inddrives, men jeg er ikke i en indstilling for at vælge et materialeideal nu! Jeg er også skrøbelig.

Jeg har set disse vintage hvide vinflasker omkring meget for nylig – jeg har endda støttet dem selv – men kræver jeg denne overkommelige til $ 50 på Queen Street?

Jeg så dette traditionelle bryst af skuffer i vinduet til L’Atelier i weekenden samt eftertragter det noget forfærdeligt. Dette er dog en overkommelig stil blog, såvel som jeg er en budgetplantype af fyr, så i vinduet har det brug for for at blive. Hvor kan jeg opdage hans overkommelige fætter?!

Jeg har ligeledes slynget lidt, da jeg så dette antikke persiske tæppe i en avanceret butik i sidste uge. Se på disse farver! Jeg forstår, at det kan virke en smule klippeband-stage-prop (med silke tørklæde forbundet til mikrofonen), men jeg ser det tilfældigt kastet på et bare trægulv med bare den ideelle slanke baldakinbed samt humørige miljøvenlige vægge. Beklager, slynger igen.

Men det fører mig til mit næste nummer (som ikke har noget at lave med et lille budget) – hvilken farve jeg skal male? Jeg tror på engelsk land eller flaske grøn, men jeg har ligeledes underholdt sort (ja sort), kitt, grå-lilac … med så masser af motiveringer, jeg ikke forstår, hvad jeg skal vælge! Hvis jeg skulle blive grøn, hvilken ville du vælge?

Saxon Green, Calke Green eller morgenmadsplads grøn?

Og sengen! Sara knækkede dette mindre end flatterende foto af mig, der samlede sengen fra Ikea i weekenden. (Bemærk den elegante lampe, der sidder på gulvet.) Nu hvor det er sammen, er jeg ikke helt sikker på, at jeg vil holde mig til denne vision! Dog ooooh det persiske tæppe ville hjælpe.

De siger, at det er katartisk at tale dine problemer, men min mave er nu i knob. Hvis du har nogen form for blændende ideer, skal du hjælpe mig!

Hvorfor kan jeg ikke bare online lige her såvel som være lavet med det?

Fotokreditter: 1-6. Michael Penney 7-9. Farrow & Sphere Paints 10. Michael Penney 11-13. Equine Farm i Upstate New York, G. P. Schafer Architect

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko