Celeb-værdig Caribbean Manor

Du ville tro, det ville være nok at bo i L.A. året rundt, men kom jul, det er tilsyneladende tid til at nedbryde til endnu varmere klimaer som St. Barth’s. Det er måske lidt sent at ringe i 2014 til denne spektakulære pris-på-Request Villa, men der er altid næste år. Kom ombord på min (imaginære) private yacht, mens vi sejler til de franske vestindier for at se nærmere på.

Sådan vælger jeg mine puljer: skinnende turkis, ekspansiv, omgivet af liggestole i masser og støttet af en fantastisk naturlig natur. (Hvis du undrer dig over, hvorfor der er så adskillige liggestole, er de sandsynligvis tilbage fra ejendommens stint som et hotel.) Notering hævder, at hjemmet er tæt på stille Lorient Beach, men det ser ud som om det er på toppen af ​​en bakke .

Hjertet i hjemmet stammer fra 1600 -tallet, da franske bosættere byggede et herregård på stedet, der stod gennem britisk styre, svensk styre, fransk igen og – sjov kendsgerning – endelig så elektrisk magt i 1961. I dag har hjemmet været Helt renoveret og er hjemsted for både herregården, tre separate bungalower og to kontorer.

Bliver det nogen drømmere end dette? Den typiske caribiske palet er hvid maling mod mørke træmøbler og gulve, men designer Christina Rodriguez har skabe og polstring mødes i midten, med medium træ og gråt stof. Jeg elsker det resulterende breezy, lavkontrast.

De samme toner føres gennem en lidt meget mere lukket spiseplads i et hjørne af det Gaggenau-udmonterede køkken. Et gammelt verdensmaleri er en markør af øens europæiske påvirkninger, men for tilfældigt at støtte det på en køkkenhylde taler med sin nuværende inkarnation som en høj stil flugtmekka.

Hvad, har ikke alle et tulipanebord i deres soveværelse? Jeg tror, ​​jeg ville komme ind i vaskeri -problemer, hvis mit skab var på en anden etage – ude af syne, ude af sind – men så er det altid godt at have en pause fra hverdagens pligter.

Det er en god ting, at der er syv badeværelser, der matcher de syv soveværelser; Jeg ville sandsynligvis tage plads i den stol og tilbringe hele dagen bare på at se ud af vinduet. Jeg ville dog foretage to ændringer i dette rum: tilføj et større spejl for at beundre mit frisk garvede selv og udskifte den vandhane. (Hvordan tror du, det faktisk fungerer?)

Hvad synes du? Ville dette hus inspirere dig til at flette som en celeb?

Fotokreditter: 1–5. Laurent Benoît

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko