Nye LED -lys til konventionelle dæmpere

Den fantastiske lange levetid og lavere effektkvaliteter i den nye generation af LED -pærer gør dem til et varmt emne. Imidlertid nægter masser af design at arbejde med de almindelige hoveddæmpere, som mange af os allerede har i vores hjem. Nu lanceres en ny serie snart fra Casatech, og vi har et gratis leveringstilbud til automatiserede boliglæsere.

”Det har været en travl sidste par måneder for os på Casatech. Alle er gået LED -belysning skøre. Vi er venligst at annoncere en ny hovedledbar LED -belysning ved hjælp af en konventionel hoveddæmper!

Det har været lidt som den hellige gral til LED -belysning. Men det er endelig her. Dæmpbar LED -belysningsarmaturer. Og hvad der er meget spændende er, at de bruger en konventionel hoveddæmper, som du bruger til din glødebelysning. De leveres også med en 18 måneders garanti.

Så hvad er fangsten? Nå, den eneste fangst er, at det i øjeblikket er en fuldstændig passende, ikke kun pæren. De kommer i 3W til 9W, og priserne starter ved € 25,50 for 3W. Alle lys bruger Edison LED’er og en CREE Q4 -version er også tilgængelig på anmodning (Cree Q4 er lidt lysere end Edison). 3W Cree koster € 36,45. Alle priser inkluderer moms.

Vi laver et særligt tilbud til automatiserede boliglæsere. Hvis en person ønsker at forudbestille 2 eller meget mere af de svage, vil porto og pakning være på os! Bare mail os på info@casatech.eu for meget flere detaljer. ”

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko