Philips Shade Bridge 2.0 bringer Apple HomeKit Support & Siri Voice Management

Philips har udsat den nye 2. generation af deres skyggebro. Den nye hub bringer HomeKit-kompatibilitet såvel som den sci-fi-stemmeadministration af dit hus, som du altid har drømt om …

Siri Voice Management-Brug af Siri såvel som tredjepartsapps kan HomeKit-aktiverede gadgets over et hus interagere for at give dynamiske nye oplevelser på en enkel såvel som beskyttet måde. Du kan bede Siri om at ‘vågne op’ dit hjem og tænde dine Philips -skygge lys samt sætte termostaten til en behagelig temperatur, der hjælper dig såvel som din husstand, har en fornøjelig begyndelse til dagen. Om natten kan du bede Siri om at huske lette scener, du har produceret ved hjælp af Philips Shade -appen, eller indstille dit hus til ‘Night Mode’, der slukker for dine lys såvel som at låse din hoveddør.

Hue Early -adoptører vil være glade for at høre det nye hub vil gøre alle deres eksisterende pærer HomeKit -kompatible såvel som at bringe Siri Voice til at klare deres konfigurationer.

New Philips Shade Bridge-Den nye Philips Shade Bridge 2.0 samler perfekt eksisterende såvel som kommende Philips Shade-pærer såvel som lamper for at sikre, at de drager fordel af alle funktionaliteter i HomeKit samt fungerer perfekt med andre HomeKit-aktiverede enheder. Med Philips Shade App 1.10 vil den nye Philips Shade Bridge 2.0 være i stand til at understøtte flere Linked House -platforme nu såvel som ind i fremtiden, inklusive Apple HomeKit såvel som iOS 9. forestille sig at bede Siri om at dæmpe et lys ved blot at angive ”Siri , dæmp bordlampen til 30 procent ”eller belyse et bestemt rum ved at angive” Siri, tænd for toilettet. ” Du kan endda huske en foretrukken scene som ‘solnedgang’ ved at angive “solnedgangstilstand.” Den nye, firkantede, Philips Shade Bridge 2.0 er kompatibel med Philips Shade-appen samt tredjepartsapps inklusive dem med HomeKit-support. Den originale, runde formede, Philips Shade Bridge vil ligeledes fortsætte med at blive understøttet samt få opdateringer af softwareapplikationer.

Den nye Philips Shade Bridge tilbydes i Europa såvel som Nordamerika fra denne uge for omkring £ 50 med en diskonteringssats, der tilbydes for eksisterende broejere, der ønsker at opgradere.

6.093 anmeldelser

Philips Shade Bridge 2.0 (arbejder med Alexa), White. Wise House Illumination System

Bemærk: Broen fungerer kun med Philips Shade Lights. Hvis de er Philips Shade, skal du inspicere webforbindelse såvel som at de har den passende Philips Shade -app
Tilføj så meget som 50 Philips skygge lys af din mulighed med denne zigbee-kontrollerede bro
Forbedre din oplevelse af Philips -skyggesystemet ved at indstille timere såvel som alarmer, linke til en række 3. fejringsapplikationer, dæmpe lysene såvel som meget mere (kan ikke bruges med traditionelle dæmpere)

£ 74,88

Køb på Amazon

Meethue.com: Philips Shade Tap Wise Switch

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko