Skabe og bordplader

Q. At male eller plette: det er spørgsmålet. Har du også farveideer til bordplader, vægge og wainscotting? Gulvet refineres på et senere tidspunkt.

? B.M., Halifax,

A. At male dine skabe i hvidt vil lysne op i dit køkken, skabe en åben, luftig følelse og vil arbejde pænt med hyttestilen på Wainscotting -backsplash. Overvej Ivory White (925) fra Benjamin Moore og mal også wainscotting i samme farve som skabe. Udskift din eksisterende messinghardware med nogle i en poleret nikkelfinish, som vil gnistre mod de malede hvide skabe.

Overvej slagterblok til dine bordplader. Et tidløst valg tilføjer Wood varme og vil arbejde pænt med den afslappede æstetik i rummet.

At male væggene En blød lysegul som smør (2023-60) fra Benjamin Moore introducerer et antydning af frisk, munter farve til dit køkken. Tænk på at udskifte det eksisterende pendelys over dit bord med en i en poleret nikkelfinish for at matche det nye kabinethardware. Du vil have en elektriker til at flytte koblingsboksen, så vedhænget hænger centreret over dit køkkenbord.

Endelig, når du er klar til at installere nyt gulvbelægning i dit køkken, skal du overveje kalkstenfliser for dets elegante, men naturlige look.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko