Eksklusiv-Flere nye C-Bus-produktoplysninger

Efter sidste uges meddelelse om den nye C-Bus Black og White Touchscreen var vi ivrige efter at tale med Schneider Electric på Smart Home Show i weekenden.

Det ser ud til, at Clipsal ikke hviler på deres laurbær, da vi har detaljer om en række flere nye produkter, herunder to termostater, et blindt stafet, såvel som nogle detaljer om produkter, der er lidt længere ude.

5070thp er en 4-zone-programmerbar C-Bus-termostat. Fås i to forskellige modeller, 1, der inkluderer fem relæer til at drive ‘RWG’ stil HVAC -kontrollinjer og en version, der ikke inkluderer relæer. Begge varianter fås med hvid (Saturn -stil), sort og rustfrit stål facias. LCD’en viser temperatur i enten grader Celsius eller grader Fahrenheit, som valgt af installationsprogrammet eller operatøren. LCD’en er i stand til at vise temperatur i området -50 ° C (-58 ° F) til 37 ° C (99 ° F) og er baggrundsbelyst med hvide LED’er, med niveauet justerbar via C-Bus-konfigurationsparametre. En temperatursensor er også inkorporeret i enheden med en nøjagtighed ± 0,5 ° C ved 25 ° C og ± 1 ° C over det operationelle temperaturområde. Enheden udsender den viste temperatur på C-Bus for at gøre det muligt for andre C-Bus-enheder at kunne reagere på denne information (f.eks. C-bus farve berøringsskærm eller Pascal Automation Controller).

5070thb-serie C-Bus termostat

5070THB er en enkelt zone C-bus termostat. Enheden inkorporerer en ’tilbageslag’ eller ‘Economy Mode’ -funktion, der giver enheden mulighed for at fungere med et bredere end normalt temperaturområde omkring et sætpunkt. Dette bruges normalt, når hjemmet eller bygningen er ubesat. Tilbagestilling tillader energibesparelse, mens den opretholder en grad af komfort. Tilbagningsfunktionen er aktiveret eller deaktiveret via en C-Bus Lighting Group-adresse. Alle termostatkontrolparametre er tilgængelige via C-BUS fra C-BUS Toolkit-softwaren. Enheden reagerer på C-Bus HVAC-applikationsmeddelelser og udsender den viste temperatur på C-Bus for at gøre det muligt for andre C-Bus-enheder at kunne reagere på disse oplysninger (f.eks. C-Bus Color Touch Screen eller Pascal Automation Controller).

De nye klip C-Bus Shutter Motor Control Relay-enheder er designet til direkte at drive motorerne til bløde møbleringskomponenter som motoriserede persienner, gardiner, skodder og markiser. Relæenheden kan let installeres i tavlen eller i marken i den valgfri DIN-Rail Mount-kabinet.

Endnu flere nye produkter er i værkerne. Vi har hørt om en ny USB IR -programmeringsledning, og i vores interview filmet med Schneider på Smart Home Show benyttede vi lejligheden til at spørge om nogle andre rygte produkter som en ny universel dimmer og nogle nyheder på scenekontroller for E2000 -serien.

Vi ved, at du kan lide, at vi driller dig, så du bliver bare nødt til at vente på frigivelsen af ​​videoen i næste uge for at se, hvad Schneiders Andrew Pemberton havde at sige, da vi spurgte ham om disse ubekræftede produkter.

Schneider-electric.co.uk: clipsal.com: PDF’er til termostater

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko