Danfoss lancerer Z-Wave Radiator Thermostat

i morges lancerede Danfoss deres nye Z-Wave Radiator Thermostat. RA PLUS-W giver trådløs kontrol over dit hjemmevarmesystem ved at udskifte dine eksisterende radiatortermostater med denne motorisationsenhed. Når den er installeret, kan hjemmeopvarmning kontrolleres fra en enorm række Z-Wave-sender, herunder ved hjælp af PC-interface, mobiltelefon og internettet.

”Danfoss, en leverandør af termisk og kølingsteknik, har med RA Plus-W introduceret en Z-Wave-baseret radiatortermostat i markedet, der leverer placering og tids uafhængig opvarmningskontrol for hele huset. Brug af dette innovative enheder hjem og lejlighed eller condo -ejere kan også “eksternt” kontrollere temperaturen i deres værelser og ved at gøre det med at spare på energiomkostningerne. Termostaten kan knyttes til et helt hjemmekontrolnetværk ved indikerer af Z-Wave, der gør det muligt at kontrollere, at det kan kontrolleres ved hjælp af pc’er, PDA’er, fjernbetjeninger, mobiltelefoner eller over internettet. RA-PLUS-W sælges som en del af Home Automation Options fra producenter som Merten, Innovus, Electronic Housekeeper og andre.

Opvarmning er en af ​​de største energiforbrugere, mens de også er en væsentlig del af den levende komfort. Imidlertid er de hurtigt boostende energipriser overbevisende hus og flade ejere til at udføre spareprocedurer, især i ældre bygninger. I henhold til opvarmningsindekset i Tyskland er omkostningerne ved brændselsolie øget med 44,3 procent og omkostningerne ved gas med 57,8 procent i betragtning af at året 2000. Energibesparelse er blevet et økonomisk imperativ for mange husejere.

Samme komfort ved minimeret varmeudgang – selv minimering af stuetemperaturen med 1 grad sparer op til 6 procent af energiomkostningerne. Radiatoropvarmningstermostaten udviklet af Danfoss -forsyninger til minimering af stuetemperaturen med 3 grader med faste intervaller i løbet af dagen. Z-Wave-chip integreret i termostaterne leverer desuden til at knytte enheden til hjemmekontrolnetværket. Ved hjælp af Z-Wave RF kan teknologi RA Plus-W kommunikere med andre Z-Wave-enheder, der muliggør fjernstyring af opvarmningskontrol ved hjælp af en centraliseret webgrænseflade.

Da dette kan anvendes ved hjælp af internetbrugerne kan tage kontrol fra uden for hjemmet og styre deres energiforbrug på hjemmet baseret på deres skiftende skemaer eller eksternt justere termostaten for at sikre, at deres feriehus er behageligt, når de ankommer. En stue kan for eksempel forblive varm i løbet af dagen, mens soveværelset opvarmes til en behagelig temperatur lige før du går i seng og igen på det tidspunkt for at stå op. RA Plus-W kan monteres med gamle såvel som med nye radiatoropvarmningsventiler. Enheden har en mekanisk frysebeskyttelsesmekanisme, der stopper “frysning” af et rum, selvom batteriet nogensinde løb ned. I betragtning af at der er meget mere end en milliard radiatorvarmertermostater, der i øjeblikket er installeret, ville opgradering til RA Plus-W levere energibesparelse i en betydelig skala. ”

Heating.danfoss.com

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko