Amigo -vanskeligheder for Wise House Integration

Alle af os forstår, at systemintegration er den største største hindring i at opbygge komplekse kloge hussystemer i dag. Amigo -vanskeligheden lægger tusind af euro i præmiepenge for at motivere indsendelser til deres projekt. Se videoen nedenfor for Amigos -glimt af en integreret, virkelig intelligent klog hus fremtid.

”Amigo-jobbet har etableret et open source-software-applikationslag, der muliggør udvikling af intelligente netværksmiljøer. Den etablerede softwareapplikation er helt gratis såvel som kan hurtigt forlænges til i form nye ideer.

Nu er det tid til at overdrage softwareapplikationen til kvarteret såvel som telefonopkald på dem at fortsætte fremme og gøre det til en succeshistorie. Dette er det punkt, hvor du såvel som dit team kommer ind. Tag vores software, tjek såvel som at implementere det såvel som ‘Opret din verden’. De allerbedste koncepter vil blive belønnet.

Amigo -jobbet etablerer middleware, der dynamisk integrerer heterogene systemer for at opnå interoperabilitet mellem tjenester såvel som enheder. F.eks arbejde på en interoperabel måde. Denne interoperabilitet på tværs af forskellige applikationsdomæner kan ligeledes forlænges på tværs af forskellige huse såvel som placeringer. Amigo -jobbet er en fælles indsats for femten europæisk forretning såvel som forskningsundersøgelsesorganisationer inden for mobil såvel som husnetværk, softwareapplikationsudvikling, forbrugerelektronik såvel som indenlandske apparater. ”

www.extra.research.philips.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko