Det maskede installationsprogram – kan lide Sonos, hader at sælge det

vores gæsteblogforfatter – det maskerede installationsprogram – vender tilbage igen. Denne gang deler han sit direkte talende synspunkt inde fra Integrator-markedet på det stadigt fremtrædende Sonos Multi-Room Music System.

Jeg fjerner normalt helt om, hvor vi står for de fleste af de mærker, vi sælger. Der er et lille nummer, vi har tillid til, der er meget mere, vi mistroer så godt som der er et valg få, som vi afsky med en hævn; Ingen navne, ingen pakkebor… .erm, ok… Netstreams Digilinx. Der er en, vi har den mest bisarre forbindelse med, så godt som det er en favorit af denne sogn; Sonos.

Her er en hemmelighed. Det er sandsynligvis ikke så godt trick, men vi taler ikke så godt om det. Brugerdefinerede installatører tjener næsten intet, der sælger Sonos. Sonos tilbydes til handelen i Storbritannien af ​​en IT -leverandør såvel som marginalerne, som de fleste af os gør, ligner de marginer, vi måtte lave på at sælge mus såvel som tastaturer. Nu hvis du tilbyder din ånd til Sonos; Skift alt dit volumen til at flytte deres produkt for dem, gør ekstra reklame for dem såvel som latterlige omsætningsniveauer, du kan lave halvdelen af ​​den delmargen, du måtte lave på et dejligt sæt lofthøjttalere eller en AMX -processor. Hvis du har gjort det, har du sandsynligvis været nødt til at gøre et par af at overholde tingene.

Du har tilbudt enheder, der kan bruges med det mest grundlæggende DIY -husnetværk, såvel som det sæt vil helt sikkert bryde

Du har brugt Sonos i placering af et produkt med en passende tilpasset opsætning Support Infrastructrure

Du har næsten bestemt haft at tilbyde med lyd såvel som videodistribution individuelt, da Sonos kun er en sådan resolut lydopløsning

Du har sandsynligvis fået nogle glade klienter, da Sonos virkelig er rart at bruge såvel som at blive meget bedre hele tiden. Jeg tæller mig blandt dem, da jeg har et 5 -zonesystem, der kører derhjemme.

Der er da dilemmaet. Produktet er fremragende, men det er ikke. Tænk på Sonos S5 – det ultimative anti -tilpassede opsætningsprodukt. Lad os antage, at du er en mellemliggende Sonos -forhandler, der hopper med de fleste af bøjlerne, der har lagt foran dig. S5 fås i ganske emballage, der understreger sandheden, at den kan administreres af en gratis app, der kører på en iPod Touch. Det kræver ikke højttalere – en af ​​indtægtsmotorerne såvel som margin for AV -forhandlere. Som andre Sonos -produkter er det noget af et ubehageligt barn ved at blive integreret i bredere husadministrationssystemer (med den ærede undtagelse af Control4), så det er ikke en fremragende introduktion til den bredere integrationsverden såvel som alle andre Sonos -produkter, det tilbydes Offentligheden af ​​Sonos i direkte konkurrence med deres forhandlerbase. Så det er ikke vores favorit.

Hvis vi ønsker at bevare vores autoriserede forhandlertilstand med Sonos, kræver vi at bringe både den sorte såvel som den hvide som demo -genstande. Det betyder naturligvis, at vi kan give den fulde Sonos -oplevelse til de potentielle spillere, der kommer ind. Formodentlig vil dette hjælpe dem, når de går såvel som placeringsordrer på Sonos.com, når de kommer hjem …

Læserskabet på dette websted er ret clued op, så jeg ikke forventer nogen form for sympati. Det kan dog være fascinerende baggrund for dig, hvis du nogensinde går til et brugerdefineret installationsprogram for at tale om et Sonos -job. Hvis de begynder at se på deres ur eller over din skulder eller bare begynde at se keder sig, skal du minde dig selv om dette; Et typisk installationsprogram vil tjene flere pengemargen, der sælger et Kaleidescape Mini -system, end han vil sælge 20 Sonos -bundter såvel som han vil gøre det med meget mindre risiko.

Som redaktøren af ​​dette websted har forklaret mig, efterlader denne artikel en bekymring hængende i luften … ”Masked Installatør, hvorfor gider du overhovedet at sælge Sonos?” Svaret er enkelt. Jeg tror ikke, jeg ikke kan. Sonos er lige så god at ignorere. Det er glat, det fungerer, det tilbyder fremragende onlinetjenester såvel som en grænseflade, som alle får. Jeg har udført tre biografopgaver til nogen, der først kom til os for at tale om Sonos, jeg har tilbudt £ 20.000 højttalere på bagsiden af ​​et Sonos -job, jeg kan godt lide den forbandede ting. Jeg har sandsynligvis lige fået pukkelen, siden jeg er nødt til at købe endnu mere meningsløst demo -sæt for at beskytte den allerede svage % margin, jeg laver med at sælge den.

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Sonos Roam Portable Wise Speaker, (sort)690 anmeldelser

£ 179,00

Køb på Amazon

2

Sonos One SL – Den kraftfulde mikrofonfri højttaler til musik såvel som mere, sort

1.533 anmeldelser

£ 165,00

Køb på Amazon

3

Sonos Beam (Gen 2). Den kompakte kloge lydbjælke til tv, musik såvel som mere. (Sort)

112 anmeldelser

£ 435,00

Køb på Amazon

Maskede installatører Tidligere indlæg: Sonos hos Amazon: Sonos.com: Vores Sonos Review

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko