At bygge en garage eller carport pergola

Auto Parking Our Cars og Truck blev lidt mere malerisk i denne weekend med færdiggørelsen af vores carport pergola. Eller, Cargola (Pergolaport?) Hvis du vil.

Sidste uge talte vi om at pynte vores carport med assistent af nogle pergola -planer fra Workbench -magasinet. Planerne tog meget af gætteriet ud af det, men der var stadig masser af faktisk arbejde. Alt i alt tog det omkring 4,5 dages arbejde (den halve dag blev brugt på at vælge materialerne, som vi talte om her), men jeg koger det ned til et grundlæggende indlæg. Så lige her går vi.

Vores foretrukne videoer

Det, du kræver at forstå, er, at der var fire primære dele til dette byggeprojekt: 1) kolonnen, 2) selerne, 3) bjælkerne samt 4) lath.

De fleste tilsluttede pergolaer har ikke kolonnen i ligningen (de forbinder bare til væggene ved siden af eller over en garageport eller en fransk dør), men da vores carport kun havde artikler på venstre side (se nedenfor) vores allerførste første Projektet var at tilføje et på idealet til at tilføje symmetri såvel som at producere et sted for pergolaen at fastgøre.

For at forbinde en publicering til vores betongulv, brugte vi denne udgivelsesbase, der er udviklet til omstændigheder som denne. Så godt jeg fik til at bryde min hammerbor ud for at lave et pilothul til betonankeret, hvilket var en god tid. Jeg fik hammerboret tilbage, da jeg startede dækket, men endte aldrig med at bruge den, så jeg er taknemmelig for, at jeg havde det rundt, da jeg havde brug for, at det var bore-plus-hammerbevægelse for at komme med betonen. Derefter hamrede jeg i et kilegjor samt strammede møtrikken for at holde den på plads.

Jeg tilsluttede endnu en metaludgivelsesbase på loftet (denne gang bare ved hjælp af holdbare skruer) for at sikre, at vi muligvis glider en 4 x 4 ″ publicer Ideal derinde såvel som at negle det på plads.

Da denne udgivelse hverken er ekstremt tiltalende eller enorm nok, brugte vi nøjagtigt den samme teknik, som vi gjorde, da vi øgede vores dæksøjler. De tilbød ikke nogen form for forudprimet ønske i lange tilstrækkelige tavler, så vi primerede såvel som de to 1 x 6 ″ såvel som en 1 x 4 ″ plader, før vi hængende dem. Lige her bruger jeg vores neglepistol til at forbinde brædderne på stedet såvel som at give kolonnen et chunkier look.

Efter at vi faldt sømmene såvel som tilføjet noget touch-up maling, blev vores allerførste af fire trin officielt inspiceret fra listen. Så godt som jeg må tilføje, at dette tog mig den meget bedre del af min allerførste dag (med lejlighedsvis “Hold dette med mig” samt “Tag et foto af dette trin” samt “Hjælp mig med at male, mens Clara Naps” Hjælp fra Sherry).

Den anden del af dag én blev brugt på at komme i gang med mine seler (eller “knæstiver”, hvis jeg føler mig formel). Disse var langt den mest udfordrende af alle fire trin, i betragtning af at der var fire undertrin, når det vedrørte at bygge hver enkelt. Vi håbede oprindeligt virkelig at købe disse foruddannede, men vi kunne ikke opdage nogen form for i den størrelse, vi havde brug for. I sidste ende er jeg taknemmelig for, at jeg lavede dem, da det var meget billigere.

Nogle af de seler, som jeg så på Internettet, gik for $ 50 – $ 100 pr. Stykke, afhængigt af størrelsen. Hver af mine var lavet af et enkelt 12 ft stykke 2 x 6 ″ samt et par bolte, hvilket gjorde min omkring $ 22 hver. Så det allerførste skridt var at skære mine 2 x 6 ″ i de længder, som mine planer krævede. Burger dobbeltkontrollerede mit arbejde.

Først op var det, jeg kalder “basen” (den del, der hviler mod kolonnen). De var ret ligetil. Jeg skar nogle dekorative hak i bunden med min miter sav såvel som derefter brugte nogle hul-boring bits til at lave et par placeringer på hver side til at tælle mine bolte. Igen tog min plan meget af hemmeligheden ud af, hvad jeg skulle gøre, men den var stadig lidt kedelig.

De næste stykker, jeg behandlede, var ”bjælkerne” – de dele, der ville skille sig ud fra basen i en 90 ° vinkel. De var virkelig lette, hvilket var heldige, da jeg var nødt til at lave fire af dem. Jeg klamrede mig virkelig to sammen, da jeg lavede udskæringen for at sikre, at jeg var sikker på, at bjælkerne, der blev parret sammen på nøjagtigt samme stag, var absolut identiske.

Med de enkle ting ude af vejen vendte jeg min interesse til “buen.” Ja, et frygtet afrundet snit. Cue den bemærkelsesværdige musik. For at markere min afrundede linje bankede jeg på nogle øjeblikkelige negle i træet i begge ender såvel som ved midten/toppen af min kurve. Derefter brugte jeg et tyndt stykke skrottræ (et lille stykke PVC fungerer også) samt bøjede det over mine negle for at producere en buet form. Det holdt længe tilstrækkeligt for mig at markere den afrundede linje mellem mine to neglepunkter.

Dernæst var vanskeligheden ved virkelig at skære den linje. I betragtning af at jeg ikke ejer en rulleav, var jeg nødt til at være afhængig af min puslespil. Det gjorde opgaven okay, men i betragtning af at det ofte er vanskeligt at holde bladet helt lodret, havde min bue et par wonky områder (ikke stort set wonky, men wonky tilstrækkelig til at jeg observerede dem), så vi slibede hEck ud af det for at prøve at udjævne tingene.

Efter en eller anden energisk slibning var de meget meget bedre ud, såvel som nogle primer derudover rensede tingene op (vi grundede alle vores brace -stykker sammen, da de alle blev udskåret).

Så måtte vi samle dem. Det var et vanskeligt system med klemmer, øjeblikkelige neglepistol negle samt afbalancering på skrotstykker for at få det til, så prøv ikke engang at give mening om dette foto (det er på hovedet, hvis det hjælper).

Grundlæggende var vi nødt til at få både bjælkerne såvel som det enkelte buestykke, der er justeret (og centreret såvel som niveau) såvel som derefter skru dem til basen ved hjælp af ca. 3 ″ forsinkelsesbolte. Det tog lidt finesse at få alt gjort uden at knytte noget noget skævt, men i sidste ende fik vi opgaven gjort.

Derefter måtte vi køre nogle bolte med to bjælker (og den del af buen, der sad mellem dem). Det ser ud til at være ekstremt ligetil, men processen tog mig et stykke tid såvel som resten af dagen blev brugt på at omdirigere en tagrend såvel som udvendig lysarmatur. Så ved udgangen af dag to havde vi udviklet to seler, men jeg kunne ikke ringe til dette trin i alt i betragtning af at de hverken var malet (der skete næste morgen) eller hængt (hvilket ligeledes blev gjort den næste dag).

At hænge dem tog også nogle finesse, hovedsageligt da en af os måtte holde vægten af det, mens den anden inspicerede, at det var niveau såvel som midlertidigt spikede den på plads. Der er ingen metode, som Brad Nails ville understøtte vægten af det over tid, men de holdt hver afstivning i lokationen, der er lang tilstrækkelig til, at vi kan køre en forsinkelsesbolt ind i toppen såvel som bunden af hver enkelt, hvilket sikrede den i lang tid.

Ved tolv middag på dag tre var vi til sidst parat til at gå videre til trin 3.

Trin 3 var bjælkerne. Du ved, de to lange stykker, der ville hvile på hvert af seler. Disse var igen lavet af 2 x 6 ″ bord såvel som endnu en gang havde de brug for et dekorativt afrundet snit (markeret nedenfor). Vi gjorde kurven på lige venstre side i betragtning af, at de på den ideelle side røvede op mod siden af huset.

Når de blev skåret, hejste vi dem til placering og markerede det nøjagtige område, hvor de hvilede på seler.

Disse mærker viste mig, hvor vi var nødt til at skære hak i bjælkerne, så de sad stramt på seler. Ud over, mens vi havde dem nede, blev vi ligeledes grundede såvel som malede dem.

Mens malingen tørrede, kom jeg i gang på trin 4, så det var først næste morgen, at vi virkelig kunne hejse dem på plads. Hvad angår nøjagtigt, hvordan vi skruede dem på plads, borede vi generelt et langt pilothul med toppen af hver bjælke såvel som brugte en lang borebit til at skrue ideal med toppen af bjælken såvel som ind i stagens bjælke nedenfor.

Det sidste trin var lath eller de små strimler, der producerer skinnen på tværs af toppen. I betragtning af at vi skulle male vores, kunne jeg ikke bruge det forudskårne trykbehandlede 2 x 2 ″ stykker, som de tilbyder forudskåret til dækrækværk (de statstryk, der skal behandles, skal være aktiveret til at “tørre ud” for et nummer I uger før maling eller misfarvning fælder behandlingens vådhed i – såvel som vi ønskede at male tingene ideelle væk). Så vi fik rutinemæssige 2 x 2 ″ plader, der var 8 meter lang, såvel som at skære dem ned derhjemme. Dette endte med at være væsentligt billigere, men vi havde brug for 50 af dem (inklusive et par just-in-case ekstramateriale), så at skære såvel som slibning af dem tog mig en stor to timer. Det var ikke nøjagtigt sjovt, men det var så godt som tankeløst. Så kom priming såvel som at male alle. de der. stykker.

Vi var nødt til at dække alle fire sider af dem i betragtning af, at de alle kunne ses, så sige takket være godhed, at malingen havde stor beskyttelse, så godt som det kun tog en frakke (det er Benjamin Moore udvendig maling tilbage fra de tidligere ejere). Når uanset hvad der var tørt, kan vi begynde at sætte lath på placering oven på bjælkerne.

Dette var det punkt, at vi begge begyndte at blive svimmel, da pergolaen virkelig begyndte at ligne en pergola. Åh så godt som vi skar et par 3-tommer store “afstandsstykker” ud af skrottræ for at hjælpe os med at holde vores rum, selv så vi kan skrue dem ind i lokationen så hurtigt som muligt (se de to længere umalede tavler på billedet herunder?) .

Ved udgangen af dag fire var trin fire 100% færdig.

Og med det kan vi måske gå tilbage såvel som at glæde os over vores gussede carport. Præcis hvordan har du det?

Vi er begge skøre glade for nøjagtigt, hvordan det viste sig. Vi var ængstelige (ja, jeg var nervøs), da det ikke var det mest traditionelle område for en pergola – men det er virkelig en betydelig opgradering. Uventet har det auto -parkeringsområde, der er klæbet i slutningen af vores hjem, en vis karakter. Det har virkelig forvandlet to anti-carport-mennesker (husk, at vi praktisk talt ikke kiggede på dette hjem lige da det havde en) til carportelskere. Nå, Cargola -elskere.

På trods af at han var lidt kedelig, var ingen af arbejdet virkelig så tilbage. såvel som DIY -omkostningerne kan ikke slås – især når W.E hørte, at skræddersyede tilsluttede pergola-sæt tilbydes for over 2k! Her afvikles vores:

Truck Rental (for at få materialer hjem): $ 19

Tømmer: $ 112

Postbaser: $ 23

Nødder, bolte og skruer: $ 46

Materialer til omdirigering af tagrend og lys: $ 14

Paint & Primer: allerede ejet

I alt: $ 214

Åh såvel som hvis du har en carport, der allerede har to søjler (eller en garage med udvendige vægge til at hvile seler på) såvel som du får seler i stedet for at bygge dem, ville det være omkring 50% meget lettere (og skal skære ud omkring 2 dages arbejde). Så det er et bemærkelsesværdigt valg for alle, der øjeblikkeligt ønsker at skære fire trin ned til to.

Jeg har lyst til, at den nye pergola giver vores hjem lidt af “malerisk” (hvis det er et ord). Vi kan især godt lide nøjagtigt, hvordan det indrammer udsigten til vores gade, der i øjeblikket blomstrer som skør. Uanset hvad tilføjer det absolut en god dimension til vores flade ranch.

Så ja, mellem dette såvel som vores øgede dæksøjler, vi falder ind som med fronten af vores hjem rundt igen. Så godt kan du bare forestille dig nogle blomstrende vinstokke, der vokser op for disse artikler såvel som på tværs af toppen af pergolaen? Hellig charmerende, Batman.

Hvad er der på dit eksterne program i disse dage?

Flere artikler fra Young Home Love

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko