Spørg en designer: Idéer til stue dekoration

Q: Hej. Jeg er din tilhænger på Instagram, og jeg har brug for din hjælp til min stue. Jeg har brug for en idé om, hvordan jeg også dekorerer væggen bag min marineblå sofa og ved siden af ​​pejsen. Hvilken farve foreslår du til puder?

– Andreza Baise ved hjælp af e -mail (for at indsende dit eget spørgsmål, e -mail os på helpmewith@hhmedia.com).

A: Dette er et fantastisk rum, men du er nødt til at tilføje lidt mere personlighed meget mere. Et par ideer til at afslutte det: Placer planten i hjørnet på et højt bord, eller få et højt træ som en ficus og læg den i en stor vævet kurv, så planten fylder hjørnet. Du kan også bruge pladsen til en høj åben hylder til bøger eller et display. Ansæt en elektriker for at begrave disse ledninger under tv’et. Du bliver bare nødt til at lave en lille lappning og maleri bagefter.

Du prøver sandsynligvis at finde det ideelle sofabord. Vi foreslår en runde, trommelype, da du har en masse firkantede vinkler i rummet. Den runde form tilføjer interesse.

Dine accentkastpuder kan være alle farver, der går godt med de mørkeblå og røgede grå toner, som vi ser på dit tæppe. Safran, sennep, brændt orange, mørk russet eller klaret ville alle se fantastisk ud på din sofa.

Væggen bag sofaen er bedst til enten et stort stykke kunst eller et par høje lodrette værker, der er indikeret at gå sammen. Hvis du er klar til at tage dig tid, skal du jage en fantastisk samling af fotos og små kunstværker af unge kunstnere, der ikke er dyre. Få rammer fra Ikea, Crate og Barrel, Indigo, Pottery Barn eller West Elm for at skabe en fantastisk gallerivæg eller skønhedstal. Hvis du har brug for meget mere info om at skabe en væg som denne, er her nogle ideer fra vores arkiver.

Find meget mere spørg en designer svar her.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko