H & H -redaktører afslører deres designopløsninger for 2016

Nu hvor det nye år er over os, stillede vi vores eksperter det spørgsmål, der er i alles sind: Hvad er dit nytårs designopløsning? Klik igennem for at finde ud af, hvad vores redaktører har planlagt til deres egne hjem i 2016.

”Der er et kunstværk, der har lænet sig derinde i et stykke tid, som jeg endelig vil hænge på, en dagseng, der går til min søster, en vintage klode, der også går til hende, og stabler af puder, der vil gå til velgørenhed. Derefter vil jeg gøre mit bedste for at forhindre ting i at hælde op! ”

”I mit tidligere hus var enhver beslutning, jeg tog, relateret til videresalg. Jeg har lige købt et nyt hjem, og denne gang vil jeg virkelig gerne gå efter det. Jeg taler tapet, folk! ”

”Ikke kun med hensyn til maling, hvilket er en let switch. Kom til at tænke på det, et par solrige gule silke -gardiner fangede for nylig mit øje … ”

”Et sejt projekt, som jeg for nylig så, involverede at tage sider fra rabat sofabordkunstbøger og indramme dem. Billig tryk ser også godt ud, hvis du rammer og monterer dem smukt – det gør en sådan enorm forskel. ”

”Der er nogle gode online kunstbutikker derude, der tilbyder økonomiske tryk, som præget, som jeg er nødt til at tjekke ud. Mindre-skala tekstildesignere, som Lulu DK og Rebecca Atwood, sælger også en række smukke, budgetvenlige tryk, som jeg elsker nu. ”

”Sidste sommer arbejdede jeg med en landskabsarkitekt i min baghave – da jeg bestemt er mere en indretningsperson, ikke en plantningsperson – og hun lærte mig at gøre alle slags ting: hvordan man planlægger et udendørs rum, hvordan For at vælge de rigtige planter, hvordan man planter dem. Det var så meget sjovere, end jeg troede! Så i foråret skal jeg arbejde med den samme person i min forhaven. Og jeg regner med, at jeg lige så godt kan lave noget udvendigt maleri og erstatte rækværket, mens jeg er der. ”

”Jeg har en masse ting, som jeg virkelig nyder, men nogle gange bliver det lidt … Hoader-ish. Jeg planlægger at lave en kombination af skalering tilbage og inkorporere nogle smarte opbevaringsløsninger. ”

”Jeg er bestemt også på den decluttering båndvogn. Jeg regner med, at hvis det er let at lægge tilbage, er det langt mere sandsynligt, at det faktisk bliver sat tilbage! ”

”Jeg vil bo i nuet med det, jeg allerede ejer, og ikke altid tænke over, hvad der kan se bedre ud. Jeg tror, ​​at vi alle ønsker at begrænse vores udgifter og ikke tænke på shopping så meget – især på denne tid af året. Kan du huske, da du virkelig var begejstret for det store stykke på et tidspunkt? Hvorfor ikke nu? Jeg tror, ​​det handler om at vælge og værdsætte ting med lang levetid. Vær ikke bange for at plante rødder. ”

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko