Hvad kræver jeg at forstå om at vælge fliser?

Lige her er generelle forslag, som du kan bruge, når du køber til fliser, plus koncepter til forskellige udseende for gulve såvel som vægge.

Størrelse såvel som stil

Den mange typiske størrelse af vægfliser er 4 ″ x 4 ″. Det er ofte lagt firkantet, men kan være anderledes som et samlingspunkt eller grænse ved at dreje det diagonal.

For et luftigt look i et rum med flisebelagte vægge, skal du vælge enkle, ligefremme eller store fliser; Jo mindre flisen eller jo meget mere detaljeret mønsteret er, jo travlere er udseendet.

Hvis du blander såvel som matchende vægfliser, skal du huske, at forskellige typer har forskellige tykkelser; Dette kan fungere til din fordel, hvis du vil producere tekstur.

Top en væg, der kun er flisebelagt halvvejs med matchende hættestykker. Ikke alle flisestilarter inkluderer disse; At lægge fliserne uden dem producerer en skarpere kant såvel som meget mere moderne look.

Den mange typiske størrelse til gulvfliser er 12 ″ x 12 ″. Størrelsen såvel som form af et rum identificerer ofte størrelsen såvel som mønster af gulvfliser. For eksempel fungerer store fliser finest på gulvet i et stort rum, hvor mindre fliser kan producere et hektisk look. Mosaikker er spektakulære i lidt plads, som et pulverrum, der drager fordel af meget mere detaljer.

Hvis du vil have et gulvmønster produceret fra fliser i forskellige størrelser, skal du vælge fliser med nøjagtigt den samme tykkelse, så du ikke trækker på kanterne.

Det er muligt at bruge gulvfliser på vægge, men det anbefales ikke typisk at bruge vægfliser på gulve, fordi de ofte ikke er så stærke.

Afslut

De fleste fliser er kun glaseret på deres toppe; Hvis din væg ikke har en kant af hættestykker eller trætrim, skal du sørge for, at fliserne ved kanten af ​​mønsteret er glaseret på siderne for et afsluttet look.

En flise med en blank glasur eller en lavet af glas eller poleret sten giver et meget mere moderne look eller en formel fornemmelse.

For et blødere look skal du vælge en honed flise, der har et blødt, smøragtigt look eller en med en mat finish.

For et område, der har brug for en hel del aftørring, som en backsplash, skal du vælge fliser med en skinnende finish. Brug vandbestandigt bagudvalg, inden du fliser dit badeværelse.

Når du vælger gulvfliser, skal du tænke på sikkerhed: ekstremt polerede fliser er ekstremt glatte; Matte fliser er mindre. Hvis du vil have et højtgulv gulv, skal du bruge små fliser, der har meget flere fugerlinjer til at producere glidemodstand.

I områder med høj trafik som mudrooms er skiferfliser et fantastisk valg siden deres ru struktur, men deres kamme fanger snavs, så de har brug for meget mere rengøring end glattere fliser.

Stenfliser er meget mere porøse end keramik eller porcelæn såvel som skal behandles med en sealer, hvis de bruges i områder, der udsættes for vådhed eller fedt. (Skifer er den mest absorptive sten, overholdt af kalksten, marmor, derefter granit.)

Fugemasse

Der er adskillige farver på fuger at vælge imellem. Et valg er at matche fuger til flisens tone, så fugemålen blandes ind. Hold sammen fantastiske toner (grå fugemasse med blå fliser) eller varme toner (taupe -fugemasse med beige fliser).

For et grafisk look er en mørk flise med en hvid fuger altid sprød såvel som frisk.

Hvid fugemasse kan se beskidt hurtigt ud, især på gulve eller i brusere, hvor meldug udvikler sig op; For at camouflere snavs skal du bruge en mørkere fuger. Imidlertid forhindrer du at bruge fuger, der er så mørkt, eller du får den modsatte virkning af at skjule snavs: Ligemanden kan se beskidt, selv når det er rent.

Antal

For at opdage nøjagtigt, hvor meget fliser du har brug for, skal du multiplicere længden såvel som bredden af ​​dit rum for at identificere de firkantede optagelser. Træk de områder, der ikke kræver at blive flisebelagt, som under skabe. Tilføj 10 til 15 procent for spredning såvel som nedskæringer. Hvis du fliser på diagonalen, skal du tilføje 20 procent.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko