Steve-opgaver 1955-2011

I morges vågnede vi til den uheldige nyhed om, at Apple-medstifter såvel som tidligere administrerende direktør Steve-opgaver er død i en alder af 56 år efter sin lange kamp med kræft.

Når nogen velkendt dør, en popstjerne, en sportskarakter eller anden berømthed, er der ofte en offentlig udstrømning af sorg i vores kultur. I nogle tilfælde virker det lidt over toppen. Uanset om du beundrede ham eller ej, ville få foreslå med den effekt, Steve -opgaver har haft på vores hverdag.

Jeg tror ikke, vi nogensinde har dækket en markedsdød før i automatiserede hjem 15 år på nettet, men du behøver kun at se på metoden, som iPad såvel som iPhone har endt med at være de førende husautomationskontrollere i de få Korte år, fordi deres skabelse, for at se mandens glans.

Apple udtrykte det som dette på deres side i morges – “Apple har mistet en visionær såvel som innovativ strålende såvel som verden har mistet et utroligt menneske. De af os, der har været heldige tilstrækkelige til at forstå såvel som arbejde med Steve har mistet en kær god ven såvel som en inspirerende mentor. Steve efterlader en virksomhed, som kun han måske har bygget, såvel som hans ånd vil permanent være grundlaget for Apple. ”

www.apple.com/stevevejobs

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko