Crestron introducerer Wireless Horizon Ex dimmers og tastaturer [Opdateret]

Crestron sender nu deres trådløse horisont ex tastaturer og dimmers. Denne nye linje med vægbokscontrollere har matchende dæmpere og tastaturer, hvilket gør det muligt for boligsystemintegratorer at levere ensartet, stilfuldt look i hele hjemmet. Fuld pressemeddelelse nedenfor …

RIJMENAM, Belgien – 10. december 2019 –Crestron, en global leder inden for avanceret smart hjemmeteknologi, annoncerede i dag, at den nu sender sin trådløse horisont ex tastaturer og dæmpere. Den nye linje af vægbokskontrollere med matchende dæmpere og tastaturer tilbyder en avanceret tilpasset kontroltjeneste som en del af et komplet Crestron Smart Home. Horizon Ex Universal Dimmers er ikke kun smukke, men også kraftfulde. Der er ikke noget minimumsbelastningskrav, og de tilbyder meget mere velrenommeret LED -dæmpning.

”Nu, med Horizon Ex -linjen, kan vores boligsystemintegratorer levere et konsistent, stilfuldt look i hele hjemmet til hybridsystemer. Du kan ikke se forskellen mellem dæmpere og tastaturer. Dæmperne har endda baggrundsbelyst knapper. ”
John Clancy, VP -bolig i Crestron

Fleksibelt design- og kontrolmuligheder, der Passer til enhver indretning (frontplader sælges separat) og trådløs kommunikation.

Programmerbar baggrundsbelysning for forbedret læsbarhed under eventuelle lysforhold, hver model i Horizon Ex-linjen inkluderer baggrundsbelysning i flere farver, der belyser den premium lasergraverede tekst på knapperne. Hvis det ønskes, når knappen trykkes på, kan den gløde op til to til tre gange lysere end de inaktive knapper. Desuden kan hver knap programmeres til at gløde i enhver farve – den kan tilpasses helt.

Infinet ex trådløs kommunikation med indbygget Crestron Infinet Ex Wireless Mesh Technology, Horizon Ex Dimmers and Keypads kan pålideligt transmittere og modtage kommandoer og intelligent integrere med belysning, nuancer, HVAC, Security og AV for et komplet smart hjem.

Lær mere for meget mere information om den komplette linje af stilfulde nye horisont ex trådløse tastaturer og dæmpere, besøg crestron.com/horizon.

OPDATERING – Creston har informeret os om, at disse tastaturer og dæmpere kun vil være tilgængelige i 110V, og at de derfor kun er underforstået for det amerikanske marked.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest5
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko