ZigBee Alliance annoncerer tilgængeligheden af ​​DOTDOT -specifikation over tråd IP Network

DOTDOT er broen, der giver ZigBee -enheder mulighed for at kunne kommunikere med IP -enheder på et trådnetværk. Zigbee Alliance håber, at det vil hjælpe med at minimere IoT -industriens fragmentering, og det er vi alt sammen!

12. december 2017 – Zigbee Alliance and Thread Group annoncerede i dag tilgængeligheden af ​​DOTDOT -specifikationen over Thread’s IP -netværk. Dette er første gang, at udviklere med sikkerhed kan bruge en etableret, åben og interoperabelt IoT-sprog over et trådløst trådløst IP-netværk med lav effekt, som vil hjælpe med at forene den fragmenterede tilsluttede enhedsindustri og låse nye markeder op.

”Vi er på et spændende punkt i det smarte hjem, hvor det bredere forbrugermarked omfavner mainstream -tilsluttede produkter; 26% af forbrugerne ejer en smart hjemmeenhed i henhold til vores nye forskning, ”sagde Tom Kerber, direktør for IoT -metode hos Parks Associates. ”For at være konkurrencedygtige på et marked, hvor forbrugerne vil stole på disse enheder i de kommende år, er virksomheder nødt til at tage et langsigtet synspunkt, tilpasse sig teknologier, der muliggør fremskridt og interoperabilitet og fortsætter med at levere pantet af IoT for Hver interessent. ”

DOTDOT er Zigbee Alliance’s universelle sprog for IoT, hvilket gør det muligt for smarte objekter at arbejde sammen på ethvert netværk. Tråd er trådgruppens åbne, IPv6-baserede, lav effekt, sikre og fremtidssikre netværksteknologi til IoT-produkter. Disse to førende organisationer er samlet for at levere en moden, skalerbar mulighed for IoT-interoperabilitet, der ikke er begrænset til en-leverandørøkosystemer eller teknologier.

Levering af panten af ​​IoT

Det tidlige internet stod overfor de samme udfordringer som dagens IoT. I øjeblikket kan tilsluttede enheder kæmpe for at levere en problemfri oplevelse, fordi de taler forskellige sprog (eller i tekniske termer, bruger forskellige “applikationslag”). For internettet løste branchen dette problem med åbne, universelle protokoller over IP – en kombination, der låste op og fremskyndede innovation. DOTDOTs almindelige enhedssprog over Thread’s IP -netværk udvider denne samme beviste teknik til Internet of Things. Med DOTDOT over tråd, kan produkt- og platformleverandører sørge for, at de interoperable brugeroplevelser af høj kvalitet, der er nødvendige for at drive vækst, mens IP giver leverandører mulighed for at opretholde en direkte forbindelse til deres enhed-og deres kunder.

Talydotdot.com: www.zigbee.org: Meget flere Zigbee -stillinger

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko