Kunstnerjobbet

I fem år nu har kunstnerjobbet været med originalt arbejde fra uafhængige canadiske moderne kunstnere. Denne udstilling, der løber fra 1-4 Jeg havde en mulighed for at gennemse området på åbningsaften, som var travlt med kunstnere, designere såvel som kreative fra kystlinje til kyst.

Jeg tilfredse først Tony Koukos på 2012’s Interior Style Show. Denne fotograf/verdensrejsende omdanner sine spektakulære fotos til kunstværker. Lærterne over funktionen parisisk graffiti.

En anden foretrukken er vores ekstremt egen Ryan Louis ‘fotograferingsbaserede kunstværker. Se tæt på så godt, som du ser, at disse “konstruerede realiteter” er i sandhed omhyggelige udskæringer, der var lagdelt såvel som fotograferet. Betagende.

Ian Busher’s abstrakte fotografering fangede bestemt mit øje. Påvirket af Metropolitan såvel som industrielle landskaber omdanner denne kunstner ru strukturer til interessante såvel som farverige kunstværker. Den højglansede overflade får bestemt disse stykker til at skille sig ud.

Der var masser af fænomenale malede stykker på showet. Skitseartist Nissim Ben Aderets stil var temmelig anderledes. Produceret med en enkelt linje er hans arbejde travlt, fængslende såvel som fuld af bevægelse. Jeg kunne ikke se væk.

Disse finurlige (og forsøg i statslige creepy) bookends fik mig til at smile! Sikke et samtalestykke! Kunstner Ross Bonfantis stand var fuld af hærgede udstoppede dyr, der havde set meget bedre dage såvel som andre stykker lavet af beton såvel som legetøjsdele.

Kunstner Erin Vincent skærmer hendes smukt detaljerede skulpturer under smukke træ-base cloches.

En af mine favoritter var så let, men alligevel helt vidunderligt hestemaleri af Erika Baempfer Deery. Wow.

Selvfølgelig var der lige Stykke, du har ledt efter.

Fotokreditter: 1-7. Jason Stickley

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko