Ny Wondrwall UK Smart Home System installerer ved at ændre dine lysafbrydere

Her er et interessant nyt smart hjemmesystem, der fangede vores øje. Wondrwall blev grundlagt i Manchester i 2013 og er nu til salg efter flere års F&U.

Wondrwall tilbyder opvarmning, belysning, sikkerhed og sikkerhed, og systemet erstatter dine konventionelle lysafbrydere med Wondrwall -enheder. Hver enhed indeholder 13 forskellige sensorer, der overvåger temperatur, fugtighed, kraft, bevægelse, lysstyrke og lyd. Systemet anvender mesh -netværk til at forbinde lysafbrydere til hinanden i stedet for at bruge et centralt knudepunkt.

Med sine indbyggede mikrofoner og højttalere er Amazon Alexa indbygget i hver lysafbryder til stemmestyring rundt om i hjemmet. Du kan afspille musik lige på switches eller for at lyde for bedre kvalitet, som systemet integreres med Sonos. Dens mikrofon kan også hente lyden af ​​brudglas i sin rolle som en sikkerhedsalarm.

Ud over disse lysafbrydere inkluderer Wondrwall -systemet også en termostat, sirene og en nøglefob og kan kontrolleres fra iOS- og Android -mobile apps

Wondrwall siger, at installation af deres system i et typisk hus med tre soveværelser resulterer i netværk af over 100 sensorer, som kan …

Spar energi ved at lære det optimale tidspunkt for at tænde og slukke for opvarmningen baseret på beboernes vaner og præferencer

Lær, hvilke værelser der bruges til at undgå opvarmning af tomme rum

Overvåg ejerens rejse hjem for at sikre, at opvarmningen starter på det optimale tidspunkt for deres ankomst

Sluk automatisk lys, når hjemmet er tomt

Brug bevægelsessensorer til at opdage indtrængende i et hus, det ved, skal være ubesat

Brug lydsensorer til at opdage indtrængende ved at lytte til lyden af ​​et vindue, der bliver brudt

Afskrækker indbrudstyver ved ofte at tænde og slukke lys i et ubesat hus

Lyd alarmer og flashlys i hele hjemmet, når røg eller CO2 alarmlyder

Giv adgang til Amazons Alexa overalt i hjemmet

Daniel Burton, grundlægger og administrerende direktør fremsætter en dristig påstand om, at Wondrwall er “verdens første intelligente hjemmesystem” …

”Det, der gør Wondrwall unik, er, at det er verdens første intelligente hjemmesystem. Det tilpasser sig den måde, du lever ved at lære, hvordan du bruger dit hjem og over tid uafhængigt finder bedre måder at kontrollere det, beskytte og holde beboerne behagelige og reducere energiforbruget. For eksempel lærer det, hvilke værelser du tilbringer mest tid i – og hvordan du tænder og opvarmer disse værelser – og justerer automatisk driften af ​​dit hjem for at gøre det mere effektivt og sikkert. Det forbedrer sikkerheden ved at være i stand til at opdage og advare ejere, når indtrængende er inde i deres hjem – og i nødsituationer er det knyttet til røg og brandalarmer for at give ejere mere advarsel om fare. ”

Vi stillede Wondrwalls CCO, Mark Lufkin, et par spørgsmål.

Vi bemærkede, at der i øjeblikket ikke er nogen godkendte installatører, der er anført i vores område?

Ethvert certificeret indenlandske installationsprogram kan gøre installationen. Den eneste forskel for dem på vores websted er, at de får adgang til teknisk support og yderligere installationsmateriale, men de har ikke særlig træning for os. Vi viser dem på webstedet, da de har udtrykt interesse for at arbejde, så vi ved, at hvis kundeopkald, vil de være glade for at udføre arbejdet. Vi opfordrer installatører til at registrere dig via www.wondrwall.co.uk/installers, hvis de er interesseret.

Kan brugere foretage en DIY -installation, eller er det kun via godkendte installatører?

I teorien ja, men vi anbefaler at bruge en elektriker. Det er bare at udskifte en lysafbryder, men vores stærke præference er at bruge kvalificerede erhvervsdrivende.

Hvilken teknologi bruges her, Z-Wave, Zigbee, proprietær?

Zigbee. Vi har også Wifi og Bluetooth i hver switch.

Du nævner Sonos og Alexa, hvilke andre systemer kan Wondrwall integrere med?

Wondrwall understøtter opvarmning, belysning, sikkerhed og sikkerhed. Vi byggede alt fra starten. Dette garanterer, at systemet fungerer problemfrit. Som nævnt kan alle Alexa -aktiverede enheder styres via Wondrwall, men hvis du vil tilføje andre funktioner.

Omkostninger

En Wondrwall Starter Kit handler med £ 499 og inkluderer 1 x lysafbryder, 1 x termostat, 1 x sirene og 2 x fobs. Ekstra switches kan købes for £ 119 hver, og Wondrwall siger, at omkostningerne for et typisk hus med tre soveværelser fuldt udstyret er omkring £ 1.300. Systemet kan installeres af en kvalificeret elektriker, enten til eftermontering eller i en ny build. Dine eksisterende lysafbrydere skal dog have en neutral linje på plads, hvilket er usædvanligt i mange britiske hjem.

Wondrwall er tilgængelig for at købe nu fra Wondrwall.co.uk

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest4
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko