Køkkenet finder til efteråret

Der er noget ved temperaturfaldet i september, der får mig til at ønske at tilbringe al min tid i køkkenet ristning og bagning. Måske er det varmen, der kommer fra ovnen? Under alle omstændigheder, efter en lang varm sommer med styring fri for ovnen, er det godt at blive genkendte med en gammel ven. Og hvad er pænere end at introducere en gammel ven med nogle nye? Her er et par stipendiater, som jeg gerne vil have, at min ovn skal kende denne sæson:

Jeg elsker hele linjen af ​​Dansk Kobenstyle -køkkengrej fra Crate & Barrel, men jeg har brug for noget i retning af denne bager. Tænk på en boblende lasagne eller sløv brownies herinde … Yum.

Da jeg lagde øjnene på dette nye bagesæt fra Anthropologie af stentøjsgudinde Judy Jackson, stoppede mit åndedrag kort.

Derefter klikkede jeg på det blå motivfarve og gik hurtigt ud. Smuk.

Og til sidst, fordi jeg ikke ønsker at forlade min komfur alle på hans ensomme, tror jeg, at disse kobbermænd ville være en smuk tilføjelse til samlingen.

Men seriøst, hvor godt ville alle de ting se ud i mit nye køkken? Hvad? Du troede, at jeg kunne gå et indlæg eller to uden at nævne det? Beklager fyre, det er slags det bedste, der er sket med mig, fordi mit barns fødsel (som bliver fire år fredag ​​- glad fødselsdag, Louis!), Så du bliver nødt til at udholde bare lidt længere.

Se vores Bistro & Restaurant-stil køkkener for meget mere fantastiske fund.

Fotokreditter: 1. Dansk Kobenstyle White Baker, Crate & Barrel2-3. Judy Jackson Nested Baker Sets, Anthropologie4. All-klædt 7 stykker rustfrit stål køkkengrejs cop R Chef, The Bay5. House & Home Kitchens & Baths 2012 Specialudgave, fotografering af Ashley Capp

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko