Staselig skærmdør

Hvem kan ikke lide en skærmdør, der slår ind i en dejlig brise om sommeren, når vejrforholdet varmer op? Nå i år tror jeg på sidst at bide kuglen såvel som at installere en i vores hus. I øjeblikket har vi den almindelige hvide vinyl stormdør, men jeg kan dog ikke hjælpe med at undre mig, nøjagtigt hvor vanskeligt kan det være at erstatte den med en charmerende traditionel hytte -slammer som den nedenfor?

Jeg vil fortælle dig det! Jeg planlægger at male dette ud i en lys farve – æble rød, sennep gul? Tanker? Den udvendige dør bag den er sort. Ønsker mig held og lykke!

For mere dørinspiration, se vores forreste græsplæner med Curb Charm Gallery.

Fotokredit:
1. Prairie Screen Door (#08855856), Rona

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko