Faith Hill & Tim McGraws Nashville Farm

Historierne om Country-Music Stars Faith Hill og Tim McGraw læste som Askepott to gange over. Han droppede ud af college, hun tog skift mod McDonald’s, de flyttede begge til Nashville for at følge deres drømme, og-skåret til 15 år senere-sammen tog de den højeste brutto-landstur gennem tidene. Måske kan du ikke have deres showbiz-succes (eller deres vi-ikke-spente-mere end tre-dage-apart ægteskab), men nu kan du have et af deres huse. Lad os se på deres Franklin, Tennessee, spredt, nu på markedet for $ 20 millioner.

Ejendomens største attraktion er den næsten 7.000 kvadratmeter store Beechwood Hall, der stammer fra 1856. Selvom hjemmets størrelse spreder sig, er dets italienske genoplivningsstil relativt tilbageholdende. Jeg er sikker på, at det snoede drev er smukt – på de bemærkelsesværdige fotos, indkørsel metoderne bagfra og dramatisk kurver foran i sidste øjeblik – men en af ​​mine første firmaordrer ville være at fjerne det, der ligner en parkeringsplads foran.

Det indre af Beechwood Hall ser ikke ud til at være blevet rørt, fordi i det mindste århundredeskiftet. (Selv noteringen indrømmer, at den har brug for restaurering.) Men det er ikke helt en dårlig ting; Med nogle TLC kunne denne paneling være absolut fantastisk, og hvis du kan håndtere den noterende pris, lyder yderligere få millioner til en restaurering sandsynligvis ikke for dårlig.

Hvad er et historisk palæ uden en fejende trappe og skinnende krystalkrone? Først håbede jeg, at landskabet på væggene var håndmalte, men et blik på væggen over trappen viser, at de faktisk tapet (og skræller af i ark). Teal Paint ser lidt institutionel ud her, men i andre skud har den lidt meget mere af en grå tone, så muligvis har den bare brug for en frisk frakke.

Selvom et bjælkehjem ikke ser lige så storslået udefra – gem den frontportico – er indersiden blevet smukt moderniseret. Hvis du ikke ønsker at bo her, mens du gendanner hovedhuset, er der fire (ja, fire!) Andre huse at vælge imellem, plus en næsten 1.200 kvadratmeter stor vicevært i stalden.

I køkkenets køkken er bjælkerne blevet dækket med gipsvæg og en meget moderne marmorbacksplash. (I nogle få af stuen bliver de udsat for en rustik charme.) Jeg er ikke sikker på, at der er behov Åben for vinduet.

Selvfølgelig køber prismærket på 20 millioner dollars seks hjem og en 12-stall stald, men hvad det også får dig er over 750 hektar jord. Dette hjørne af Tennessee-landskabet, cirka en time syd for Nashville, er krydset af vandløb og plettet med små damme som dette, til al din svømning, fiskeri, ridning og endda firehjulede behov.

Hvad synes du? Ser denne Nashville Farm ud som en drøm, der går i opfyldelse?

PSST! Hvis du ikke ønsker at påtage dig en renovering, sælger tro og Tim også deres palæ i byen-til en lidt meget mere fornuftig pris.

Fotokreditter: 1-6. Fridrich og Clark, fotografering af udstillingsfotografer

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko