Netstream Digilinx IP-baseret multi-room audio

Dette ligner et meget godt IP-baseret helhus lydsystem. Touchscreen-controllere i væggen ser fremragende ud, og der er også et link til en britisk distributør …

“Netstreams ‘Digilinx IP-baserede multi-værelses lyddistribution bruger utroligt høj kvalitet multi-room lyd og kontrol. Digilinx -systemet distribuerer lyd over CAT5E ved hjælp af TCP/IP på et segmenteret afsnit af et Ethernet -netværk – Home Needning Network uden yderligere krav til netværksudstyr. Digilinx konverterer lyd fra en arvskilde, i realtid, til ukomprimerede lydstrømme (.wav), hvilket tillader op til 24-bit/96 kHz, studiokvalitetslyd at blive distribueret i et hjem eller kommerciel facilitet. Niveauet for lydydelse er kun begrænset af kvaliteten af ​​kildematerialet.

TouchLinx ™ er et sofistikeret IP-baseret berøringsskærmtastatur med en 3,8 tommer, høj opløsning, TFT-farve LCD-berøringspanel. Selvom det er oprettet for at køre Digilinx ™ multi-room lydsystemets brugergrænseflader, er TL380 i stand til at køre andre applikationer på sine Windows® CE-operativsystem og består af en MacRomedia® Flash®-afspiller til at køre sofistikerede og animerede rige brugergrænseflader.

TouchLinx TL380 har også en indbygget 4-port, 10/100 Ethernet-switch til en hel række forbindelsesmuligheder, herunder integration med et trådløst adgangspunkt, IP-baseret sikkerhedskamera og yderligere højttalerlinje-enheder, for at nævne nogle få.

Når den er integreret i et Digilinx IP-baseret multi-værelses lydsystem, viser TouchLinx TL380 metadataen (kunstner, album, sang, cover art og play list) og bærer kontroller tilgængelige for hver lydkilde eller højttalerlinx ™ -modul. Dens enkle, intuitive design giver brugerne adgang til deres yndlingssange, kunstnere, legelister eller stationer let og hurtigt. Hvert værelse kan have tilpasset bas, diskant og balance. Forbrugerne kan også kontrollere afspilning af lydstrømme i et eller alle værelser i hele hjemmet fra et andet rum …

Touchlinx TL380 oprettes med fire baggrundsbelyst (blå LED), hårde nøgler, der sendes med de konventionelle etiketter: lyd (amp on/off), stum og et plustegn for volumen op og et minus tegn for volumen ned. Fremtidige softwareopgraderinger vil tillade, at disse funktioner ændres ved hjælp af Digilinx-forhandleropsætningsprogrammet og specialfremstillede indgraverede knapper vil være tilgængelige.

I en Digilinx -applikation kræver TL380 i det væsentlige ingen programmering! Når en lydkilde er tilsluttet netværket og indstillet ved hjælp af Digilinx-forhandleropsætningsprogrammet, identificerer TL380 automatisk, at lydkilde og de relevante skærme vises på LCD-berøringspanelet for nem kontrol. TouchLinx passer let i en konventionel 2-bang rygfri kasse eller P-ring og fås i hvid, mandel, elfenben, sort og titaniumfarvede frontplader.

Brugerintuitiv LCD-berøringsskærmkontroller i væggen.

Fantastisk flash-baseret grafik

Indbygget 4 Port Ethernet-switch

Passer til konventionel 2-bande kasse.

Monteringsbeslag inkluderet

Fås i hvid, mandel, elfenben, sort og titanium frontplader. ”

Netstreams ‘Digilinx

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko