2011 Showhome DIY -begivenhed

Den anden stil lørdagsbegivenhed på 2011 Princess Margaret Welcome House Sweepstakes Oakville Showhome tog placering sidste weekend. DIY -fans pakket ind i det rummelige vaskeri såvel som håndværksplads for at se Cameron MacNeil demonstrere et par enkle job med Ikea Rep Andrea Mills samt H&H Style Professional Reiko Caron.

De leverede en lampeskærm et nyt look, der bruger farverigt bånd – et simpelt job, der kan ændres afhængigt af dit værelses farveskema. (Eller prøv et af disse udseende!)

Cameron leverede derefter denne afføring tre forskellige stilarter ved hjælp af trim, kvaster såvel som bånd – kunstige såvel som ekstremt billige!

Cubbies blev ligeledes tilvejebragt et brugerdefineret touch: bakket op med resterende tapet, græs klud såvel som endda et kort.

Begivenhederne på dette års showhome har været ekstremt populære, såvel som desværre er registrering til opholdsbegivenheder lukket, men du kan stadig gå til dette års stunner fra kl. til 8 p.m. På hverdage såvel som middag til kl. i weekender såvel som helligdage. Det er værd at turen til Oakville, Ontario for at se magasinet i oktober 2011 komme til live. Hvis det er så godt langt fra hvor du bor, skal du se vores på internet -tv -ture. Du kan ligeledes se et par af de besøgende, vi har haft på showhome i dette galleri.

For din mulighed for at vinde dette års Grand Prize Showhome, bestil dine billetter nu – billetter er allerede over 50% solgt! Plus, hvis du bestiller dine billetter inden fristen for tidlig fugl, midnat 3. november, vinder du muligvis en Ferrari i 2012.

Fotokreditter: Lauren Petroff

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko