Automated House 2.0 -#28 Vi har valgt Siemens Wise Appliances til vores hus

Mens det automatiserede hus handler om teknologi, tænker vi ikke på gimmicks. I stedet er vi altid på udkig efter tech, der arbejder for at gøre vores liv lettere, ikke meget mere kompliceret.

Så når den pågældende tid vælger vores ovne, opvaskemaskine, kogeplade, køleskab, fryser, vaskemaskine såvel som tørretumbler, forstod vi, at vi ønskede noget virkelig klogt.

Smart House Appliances

Med Siemens -kloge apparater kan det være lige så let som en nyttig anmeldelse af vores opfattelse af, at tørretumbleren er afsluttet, eller at vi løber tør for opvaskemaskine.

Siemens -kloge apparater kan også hjælpe med vores energieffektivitet. For eksempel kan du indstille vaskenheden til at finde på, når du er på din nattetid elektrisk strømtarif.

Hjemmeforbindelsesopvaskere, vaskemaskiner samt tørretumblere med Flex BEGIN-funktionen kan ligeledes være konfiguration til at bruge energi fra et Solar PV-system eller brug af brugstariffen ved hjælp af SMA Sunny House Manager.

Hjem Connect

Det er kun et par korte år tilbage, at alt dette lød som science fiction, men forbundne apparater er en realitet.

Alle disse kloge funktioner bruger House Connect. House Link -smartphone -appen bruges til den foreløbige konfiguration af hvert apparat, der forbinder dem med dit netværk. Den bruger 2,4 GHz 802,11 b/g/n Wi-Fi såvel som med et par klik, du er på internettet (vi ser på House Link meget mere detaljeret i et fremtidig indlæg).

Når du er knyttet, har du fået alle fordelene ved fjernbetjening hvor som helst med en webforbindelse ud over firmwareopgraderinger. Nogle apparater muliggør endda for fjerndiagnostik i tilfælde af en fejl, hvilket antyder, at ingeniøren kan dukke op på stedet med enhver form for dele, der kræves.

Vi er kommet fra at bruge en olieopsiger komfur i vores sidste hjem til disse glatte nye ovne. Ændring til et alt elektrisk hjem indebærer, at de snart vil køre på vedvarende elektrisk strøm.

Skiftet har været ekstraordinært enkelt såvel som givende. Øverne er ideelle til en professionel bager som min meget bedre halvdel eller en novice som mig. For eksempel lige her laver jeg en bagt kartoffel.

I sandhed inkluderer det bare at poppe det i ovnen, komme ind i dens vægt, vælge den tid, jeg vil spise den på, samt gå væk. Strålende.

Vaskeri -apparater kan i nogle tilfælde være vanskelige at træne såvel som lige her fordelene ved teknologien udstråler med igen.

Smartphone -appen udsætter alle funktionerne i maskinen, hvilket gør det enkelt at indstille den ideelle vaskeri. Her er et eksempel på at træde med valgene med vores sengetøj for at få den ideelle cyklus.

Yderligere fordel kommer fra I-DOS-systemet, der straks bruger den passende mængde vaskemiddel såvel som vand for hver belastning.

Pre-Sales Service

En af de allerbedste oplevelser, vi har haft under forskningsundersøgelsen til hjemmet, var vores GOS til til BSH House of Development Showroom i Dublin. Dette er en stor ressource for alle på øen Irland såvel som helt gratis.

Her kan du kigge, røre ved og prøve de apparater, du tænker på til dit hjem. Personalet er fagfolk og tilbyder fantastiske råd. Vi vendte ligeledes tilbage lige her for at gå til nogle cookery -præsentationer, som gav en ægte indsigt i ovne -evner såvel som nu forstår vi nøjagtigt, hvordan vi bruger den temperatursonde, der fulgte med dem.

Design

Studioline -apparater har den glatte moderne æstetik, som vi ønskede, såvel som den seneste Blacksteel -stil er et ideelt meget lidt match til vores køkkenområde med dets mørke glas facia, der er accentueret med rustfrit stål.

There are high quality touches throughout too, like the big rotary encoder that is milled from a solid block of stainless steel as well as the colour TFT touchscreens utilized to manage the ovens.

The proof is in the Pudding

These appliances have the wise tech, the benefit features, the smooth styling as well as the service to choose it all.

So after a couple of months of living with these machines what’s the verdict? Well if the proof of the pudding is in the eating, then all I can state is Yum. Our Siemens appliances are amazing!

Næste gang

Next time I’ll look at each of the 11 Siemens appliances we’ve selected in detail. In the meantime keep in mind to check out our Instagram to comply with the project, checked out the rest of the Automated house 2.0 blog messages as well as discover the links to all the products we’ve used in our self-build.

All Siemens studioLine house appliances are covered by a five year manufacturer’s warranty. For much more info inspect out the Siemens studioLine as well as browse for your nearest premium partner here.

Del dette:
Facebook.
Twitter.
Reddit.
Linkedin.
Pinterest14
E -mail
Mere

Whatsapp.
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko