Jeg gik tilbage til Cali – La Cienega design Quarter – Legends 2015

Endelig min jetlag er forbi. Det var meget værre i Los Angeles og endte kort før min flyvning til Rom. hvor vidunderligt!

Den LCDQ Legends indretningsarkitekt konferencen er en af ​​de mest populære begivenheder i branchen. Jeg har hørt designere kalder det Coachaella eller Oscars for indretning. Der var mere end ti tusinde hvem der har svaret til de tre-dages arrangement, med designere fra over fireogtyve stater og et hundrede og halvtreds designere, der rejser til Los Angeles fra udlandet.

Dette var mit første år deltage. Det var fantastisk. Der var diskussioner interessant og informativ panel, sjove fester og over tres-syv inspirerende vinduesudstillinger.

Ikke alene har jeg nyder at besøge nogle af mine yndlings (og nye) showrooms, jeg satte pris på stil af mine kolleger dekoratører. folk var ikke at spille. Det giver mening, at mange indretningsarkitekter / dekoratører har en fantastisk sans for stil. Jeg har glemt hvordan super afslappet Los Angeles er indtil jeg så en person gå ind Urth cafe i Beverly Hills iført pyjamas bunde. Jeg taler om de sjusket, komfortable dem du sover i, ikke elegant dem, du ville bære til en fest.

Jeg havde også Hollywood-film / TV møder, men da dette ikke er en manuskriptforfatter blog, jeg vil sige, er, at alle taler om EMPIRE. Vi vil se, hvordan dette hit show ændrer landskabet.

Der var mange højdepunkter, og jeg forlod følelse meget energi (og bestemt til at flytte til et nyt kvarter).

Åbning nat galla. Min kammerat Corrina (en interiør design junkie) kom med mig. Det blev pakket. Maden var lækker. Jeg følte beruset på trods af ikke at drikke overhovedet. Den jetlag kamp var rigtig den aften.

Den officielle kick off. Bloggere Breakfast. Jeg mødte Erinn Valencich fra amerikanske drøm Builders. Så sød. måske min erfaring ikke er normen, men jeg er konstant overrasket over, hvor venlige og værdifulde mennesker er i denne branche. På konferencen mødte jeg nogle alvorlige A-listers og de kunne ikke være mere nede på jorden. Det er chokerende!

Der var mange berømte design bloggere deltog i morgenmaden men Værelset var så galede det var umuligt at bevæge sig rundt. Jeg fandt ud af, hvem var ved arrangementet efter at have set deres Instagram feeds.

Ja, jeg tog et foto af denne italienske brusehoved. Jeg elsker at andre mennesker også tage billeder af vandhaner og brusehoveder. Jeg kunne bruge timer på at diskutere sådanne ting.

Jeg har skrevet om Peter Dunham før. Hans showroom, Hollywood derhjemme, er flyttet til en ny placering. Smuk. Jeg bestilte nogle stofprøver for min Anguilla strandhus projekt.

Du ved, hvordan jeg føler om Pæoner.

Peters berømte Fig blad print.

Hvor fantastisk er dette mørkeblå klub stol på Mecox?

Denne tabel? perfekt til et soveværelse, indgangsparti, eller et lille kontor.

Alle var så munter. Det er virkelig nervøs mig. Ha!

Dette foto blev taget på ELLE indretning Power frokosten. meget smuk og igen, fantastisk mad.

Lulu Powers gør Aperol Spritz før ”Underholdende – Hjemmet som et socialt Stage” panel, med Susan McFadden, Kathryn M. Irland, Russ Diamond, og Lulu.

Den tager væk? Spisestuer er ikke forældet, på trods af hvad udviklere af McMansions sige. De bliver brugt forskelligt, mindre formel. Jeg er enig, og ville ønske jeg havde en.

Jeg læste Windsor Smiths nye bog, når jeg vendte tilbage til Rom. Jeg kan varmt anbefale at tilføje det til dit bibliotek. Det var fantastisk at møde Windsor og at tilbringe tid i Arteriors‘ showroom.

Jeg elsker at Arteriors tjente cocktails på 02:30 på en fredag ​​eftermiddag. Desværre, jeg kørte non-stop i Los Angeles. Stadig, jeg nød den festlige stemning.

En af de mest populære begivenheder er Moore og Giles cocktailparty, ledet af Harbinger LA og Hearst husly magasiner (Veranda, Elle Decor, og hus Smuk) i Harbinger baghaven.

Mere Aperol Spritz. Den italiensk inspireret menu var taget hensyn ved Lulu Powers og var lækker.

Min utrolig oplevelse endte med en intim fest på Kathryn M. Irlands fantastisk hjem. Jeg har glemt min telefon (rædsel!).

Paloma Contreras af La Dolce Vita blog skrev et indlæg om det.

Irland har flyttet sin West Hollywood showroom nabo til hendes tekstiltryk butik på Washington Street. Udenfor det ligner enhver anden nondescript industrielle rum. Indvendigt er en helt anden historie.

Jeg kan ikke tro, det har været næsten tre år siden, jeg deltog hendes indretning Boot Camp. Det var en af ​​de bedste investeringer jeg har lavet i min karriere. Det var også en masse sjov.

Arbejde der er i gang. Hånd trykte tekstiler.

Billeder: Min og min iPhone.

Del dette:
Pinterest1
Facebook.
Twitter.
Tumblr.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Få din boligindretning Til – Kathryn M. Irland Bootcamp ExperienceNovember 27, 2012In “Design”
For ti år siden flyttede jeg til Rom, ItalyApril 4, 2018in “AGD”
De design filer – traditionelle Interiøret er BackJanuary 10, 2018In “arkitektur”

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko