Hurtige og økonomiske opdateringer

På denne tid af året prøver jeg altid at finde hurtige dekorationsrettelser, før ferieforelskelsen starter, og mine penge er øremærket til gaver og underholdning. Jeg fandt disse ting på det nylige IKEA -besøg: De tilføjer en lille indretningsløft og tømmer ikke julekofferen.

Dette utroligt sjove og farverige stålnummer har en næsten futuristisk stemning. Det giver en legende energi til dit køkken, og det er meget mere interessant at se på end din konventionelle træskål.

Denne klemme spotlight er en meget fantastisk blanding af moderne og industriel. Den matte hvide skygge kontrasterer perfekt metal accenterne, og selve lyset er virkelig alsidigt, så det kan justere det, så den passer til dine behov.

Få kiddies startet tidligt på deres påskønnelse af godt design. Denne grundlæggende træstole er bare den ideelle højde til et ordentligt spisebord, men fordi det er grundlæggende og sort, råber det ikke “Childrens” møbler! ”.

Hvem elsker ikke en god vævet kurv? Denne stribede en har et sød nautisk look til det. Det er også stort nok til at opbevare en masse legetøj, vaskeri eller friske håndklæder.

Fotokreditter: 1-4. Ikea

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko