Turné en J.Crew Designer’s Upstate New York Country House

Bor samt arbejde i New York i 20 år, J.Crew herretøjsdesigner Frank Muytjens havde brug for en placering, hvor han måske slapper af såvel som genopladning efter en hektisk uge i byen. ”I det øjeblik min hund, hollandsk, springer i køretøjet for at finde op lige her til Hillsdale, føles det som om vi skal på en lille ferie. Jeg slapper øjeblikkeligt. Det er den allerbedste følelse, ”siger han.

Frank fandt placeringen efter muligheden for 16 år tilbage, da han var i Upstate New York og hjalp en ven, der renoverede sit hjem. Han bemærkede en faldet såvel som ubeboet bit hjem på nøjagtigt den samme vej, der senere blev renoveret af dens nye ejere. ”Jeg kunne godt lide energien i hjemmet – dets rustikke dog stilfulde design appellerede til mig, såvel som Gambrel -tagdækningssystemet såvel som cedertræer giver det et ageless look.” Inviter dig selv ind i det 1.200 kvadratmeter store område, der er fuld af skat såvel som frem for alt, stil.

Frank Muytjens såvel som hans elskede vizsla, hollandsk, gør det 2 1⁄2-timers kørsel fra Brooklyn til denne Hillsdale, New York, hjem hver weekend året rundt.

Røde cedertræer, forvitrede trætrin såvel som vandrende planter giver huset en slukket charme.

Hollandsk har erklæret denne aborre i den lysfyldte stue. Et indigo -kast opdaget i Tokyo såvel som puder Frank konstrueret ud af rester af vintage indigo -materialer, han har samlet, er et lyst kontrapunkt til rumets neutrale farveskema. Naturlige aspekter som potteplanter tilføjer en organisk note. ”Jeg ønskede at bringe det indvendige hjem ud og udendørs ind,” siger han.

”Der er en væbnet styrker indflydelse i mit arbejde såvel som i mit hjem, ligesom min sofa, der er dækket af vintage telte. Det var det, der blev trukket i mig til det. Det har haft et liv; Det fortæller en historie, ”siger Frank.

Et vintage arkivskab, der er gemt under tagskærmen ved trappen i boligarealet, tilbyder et område til et af Franks finurlige skærme.

I spisestuen tager det moderne Bertoia-stole i midten af ​​århundrede, en udkast til afføring såvel som et metal sidebord på hjul, landets look i en industriel retning. Frank valgte lysarmaturet, da det mindede ham om lysekroner i hollandske gyldne tidsmalerier.

”Så mange mennesker tænker bare på et køkkenområde utilitaristisk; Jeg ønskede, at det skulle være en forlængelse af stuen, ”siger Frank. Retter såvel som bestemmelser opbevares i et tilstødende pantry.

I stedet for at skjule sin garderobe bag lukkede døre, forlod Frank garderoben i sit soveværelse udsat for at producere en åben, hemslignende følelse. ”Et lille område føles større, når du kan se væggene,” siger han. Metalkurve på lager sokker såvel som håndklæder. To vintage stole fra forskellige epoker såvel som lavet af forskellige materialer, men med en lignende form producerer en spænding, som Frank elsker.

Inspireret af farverne i det nedenunder køkkenområde i filmen Gosford Park havde Frank badeværelsets vægge såvel som wainscotting malede bløde nuancer af pergament såvel som æggeskal. Vintage-udseende toiletartikler, der vises som kunst såvel som et antikt spejl dekoreret med tørrede blomster fra haven Tilføj charme.

Et par vinduer bringer symmetri såvel som en sEnse af ro til gæst soveværelset. Venstre bare, de fokuserer interessen på udsigten. Lagede tæpper såvel som tæpper blødgør den lette konfiguration med struktur såvel som mønster.

Frank føjede boghylder til gæstesoveværelset for at klare sin voksende samling af madlavning, stil såvel som modebøger.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko