Frimærkehistorie: Præcis hvordan mit Flickr -billede blev brugt af Royal Mail til nyt 1. klassestempel

Jeg håber, du vil tilgive min overbærenhed denne ene gang, mens jeg fortæller en historie, der ikke er klogt husrelateret.

Kontakt

Denne historie begyndte med en besked, jeg opdagede i min spam -mappe sidste sommertid, der spurgte om et billede, jeg havde offentliggjort til min Flickr -konto.

Først først troede jeg, at det bare var dit rutinemæssige phishing -forsøg, men en smule research på Google såvel som LinkedIn overtalte mig, at det virkelig var fra Royal Mail.

Efter nogle tilbage såvel som det blev det fjernet fra den foreløbige komme i kontakt med i juli 2016, at mit foto kun var en af ​​et antal på en shortlist, der blev tænkt på for et nyt sæt frimærker. Det blev forklaret, at der var andre forhindringer at komme over, før jeg ville opdage, om det virkelig ville blive brugt eller ej.

Grønt lys

Efter et irriterende par måneder hørte jeg til sidst tilbage fra den smukke kvinde på Royal Mail i november sidste år. Hun fortalte mig, at de havde prøvet adskillige forskellige skud, men kom tilbage til min. Hun bekræftede, at mit billede var blevet valgt med det sidste trin, der havde set de frimærker, der blev taget til dronningen til endelig godkendelse.

Det billede, der næsten ikke var det

Men dette er måske aldrig sket, ikke kun siden det foreløbige budskab kunne så hurtigt have været savnet i min spam -mappe, men da jeg næsten ikke tog billedet i det første første sted.

Det var en solrig aften tilbage i juli 2013, så jeg husker det tydeligt. Vi havde afsluttet den smukke gåtur fra Portballintrae, over Runkerry Beach såvel som langs klipperne til Giants Causeway.

I 2013 pakket jeg min Canon EOS 60D såvel som intet spørgsmål, der irriterede min meget bedre halvdel også som det andet par med os og stoppede så ofte for at tage billeder af den spektakulære udsigt. Hvis du aldrig har været i Nordirland, er det på tide, at du gik til dette fantastiske bit sted, især Nordkystlinjen med sit UNESCOs verdensarvsområde såvel som adskillige Game of Thrones -placeringer.

Da vi vendte sig ind i landet såvel som passerede besøgende Center på vej mod hjemmet, så jeg tilbage, såvel som troede, at National Trusts bygning så fantastisk ud i aftenens sollys med sine symmetriske linjer såvel som lange skygger mod Fjern himlen. Jeg diskuterede, om jeg skulle irritere alle, når de igen eller bare skulle gå videre.

I sidste ende undskyldte jeg såvel som løb tilbage og tog billedet. Jeg er meget glad for, at jeg gjorde det

Frimærkesættet

Det 10 frimærkesæt fejrer ekspertise inden for moderne design såvel som teknik i Storbritannien. Frimærkerne vil være til salg i 12 måneder.

Så jeg har været nødt til at inkludere min glæde i over et år nu, ikke rigtig sikker på, om jeg måske ville tro det op til den dag, frimærket var i min hånd.

Og den dag er i dag. Tak Royal Mail!

Min Instagram: My Flickr: My 500px: Royalmail.com: The Giant’s Causeway

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko