Marmitek Babyview 725: Trådløs overvågning til dit digitale hjem

Mens adskillige babymonitorer er flyttet til at arbejde med mobile apps, har Marmiteks nyeste skabelse valgt at bruge sin egen berøringsskærmsmonitor.

Marmitek BabyView 725 bruger digital transmission til at tilbyde en beskyttet og interferens helt gratis lyd- og videolink. Videokameraet er strømstyret, mens skærmen bruger et genopladeligt batteri gør det og kan let flyttes rundt, placeret op til 150 meter fra din baby. Forældre får en hørbar advarsel, når enheden er uden for rækkevidde, og også når temperaturen går over eller under de indstillede grænser.

Marmitek -enheden er lydaktiveret (med justerbar følsomhed), som producenterne siger, minimerer stråling i rummet såvel som at spare energi. Du kan tilsidesætte dette, hvis du vælger til kontinuerlig overvågning. En automatisk infrarød nattsynsfunktion giver dig mulighed for at se baby i mørke såvel som eksternt at tænde og slukke nattelyset.

Endelig indebærer Talkback -funktionen, at du kan tale med baby og endda spille en vuggevise uden at komme ind i børnehaven.

Du kan udvide systemet med ekstra kameraer (op til en maksimun på 8) og også ekstra skærme. Marmitek BabyView 725 -sæt er nu tilgængeligt for omkring £ 110 (Monitors and Video Camera tilgængelig separat for omkring £ 65)

Marmitek.com: babyvideo -skærme på Amazon

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko