DIY Shibori-stil pudebetræk

Seniorstilredaktør Morgan Michener elsker det grafiske, men alligevel bløde outged look af denne traditionelle japanske slipsfarvning, så hun besluttede at lave sin egen shibori-inspirerede flekkede pudebetræk (langt venstre pude) . Her er hvordan:

Materialer såvel som værktøjer

Bomuld

Silke eller uld

Kosher salt

Natriumcarbonat

To plastiske spande

Garn

Stoffarvestof

Trin 1: Vask samt skåret stof. Vælg et naturligt materiale som bomuld, silke eller uld; Syntetik tager ikke farvestof. Vask materialet uden sæbe for at fjerne størrelse (belægning) samt lade tørre. Skær materiale i 24 ″ firkanter samt gem alle rester til testfarvning.

Trin 2: Våd materialet i et vandbad med vand, kosher salt såvel som natriumcarbonat (fås i farvestof eller håndværksbutikker) i en plastikspand og derefter ud, så det er fugtigt. (Dette vil forberede materialet til at tage farvestof.)

Trin 3: Læg materiale ud og placer en 1 ″ eller 2 ″ -diam. Dowel- eller plastrør i den ene kant, i en vinkel. Rul materialet på dyvelen eller røret.

Trin 4: Bind den ene ende af dyvelen med garn for at sikre materiale til dyvel. Fortsæt med at pakke garn rundt om dyvelen med regelmæssige intervaller, og bind derefter af i den anden ende. Skub materialet ned mod den ene ende af dyvelen, så det samles rundt om garnet.

Trin 5: Forbered farvestofbad i henhold til instruktioner om materialefarvestof. Jeg brugte Procion MX såvel som blandet et farvestofbad af materialefarvestof, vand, kosher salt samt natriumcarbonat i en anden plastikspand. Dyp en 1 ″ -dækkende svampbørste i farvestoffet såvel som brug den til at tegne lodrette striber langs stoffet og løbe parallelt med længden af ​​dyvelen eller røret.

Trin 6: Lad farve suge i materiale i 5 minutter. Rør farvestoffet, og sørg derefter striberne endnu et lag farvestof med børsten.

Trin 7: Efterlod garn på plads, sæt dyvelen i en mikrobølgesikker taske eller skål dækket med plastfolie samt mikrobølgeovn hvert materialeplads på høj i 5 minutter. Udfold, skyl let såvel som lad tørre. Sy de færdige firkanter i enkle knivkantede pudebetræk samt fyld med indsatser.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko