7 Zone Hidef Cat5 Video Matrix

Dette ser ud som noget, alle hjemmeautomatorer ville være begejstrede for at have i deres hjem. Kunne ikke finde en pris, men jeg får en fornemmelse, hvis du skal spørge …

“6-in x 7-out lyd/videomatrix, der er i stand til at dirigere HD-signaler over Cat 5-ledning til flere fjerntliggende placering Routet til flere fjerntliggende vægplader eller til hovedoutput til enhver tid. Hver af Avatrix’s Cat 5 -udgange afsluttes ved en model 9878 Wallplate, der leverer et forbindelsespunkt til komponentvideo, digital lyd og stereoanalog lyd. Audio Authority’s Balanced Line Architecture Sammen med vores specielle ledningslængde kompensationskredsløb tillader signalet at overføres op til 1.000 fod, mens du bevarer high definition signalklarhed og livlighed. (Se funktionen Introduktion for detaljer.)

Lyd- og videosignaler bæres på to Cat 5 -ledninger til hver vægplade. En returvej for en IR -modtager* er også inkluderet i Cat 5 -ledningen. Denne sti gør det muligt at vælge den ønskede kilde eksternt ved hjælp af IR. Vægplaterne har også et praktisk F-forbindelsesforbindelse som en gennemgang til en antenneforbindelse, der tillader jordbaseret HD-indhold fra vægpladen (en koaksial ledning skal køres til antennefunktionalitet).

Integrer problemfrit digital og analoge video HD -kilder Avatrix gør det nemt at se både YPBPR -komponent og DVI (eller HDMI) videokilder på et high definition -tv med en digital videoindgang. Både DVI- og YPBPR -videosignaler dirigeres til enhedens hovedudgange; Imidlertid konverterer et specielt kredsløb YPBPR -signaler til DVI, så både analoge og digitale signaler er tilgængelige på DVI -hovedoutput. Så hvis du har et display med en digital videoindgang, kan du vælge alle tilsluttede kilder uden at ændre videoinput til displayet og forenkle nydelsesoplevelsen.

Integratorindstillinger Avatrix er lette at installere ideel ud af boksen og indlæst med alle de funktioner og indstillinger, som specialfremstillede installatører har brug for til integrerede applikationer. Det sendes med sin egen IR-fjernbetjening, men det kan lære IR-kommandoer fra andre mærke-fjernbetjeninger eller operere ved hjælp af RS-232-kommandoer fra et tredjeparts fjernbetjeningssystem. Hver kildeindgang kan få et skræddersyet navn, der vises på vakuumfluorescerende display. En flashhukommelsesspil tillader lette firmwareopgraderinger og leverer en måde for installatører at hurtigt udføre opsætningsopgaver ved hjælp af en pc til at konfigurere Avatrix. ”

AudioAuthority.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko