Living Space Design

Q. Vores 1970’ere (17 ‘med 15 ′ 6 “) Livingsareal har brug for omindretning. Vi har en skiferpejs, der er 4’ dyb såvel som 6,5 ‘bred. Modsat pejsen er en 10’ Stort fotovindue. Hvad skal vores møbeldesign være for at afbalancere denne pejs såvel som ikke at få pladsen til at se såvel tung ud? Jeg troede på to kærlighedsstæder såvel som to små stole med et firkantet sofabord samt en vægenhed. Jeg vil også gerne have en ny mantel såvel som det undrede sig nøjagtigt, hvordan det skal pyntes, da mantelen er temmelig høj. Skal jeg lægge et spejl på mantelen, såvel som i bekræftende fald, hvilken form såvel som størrelse? Hvilke farver Vil du se godt ud med eg såvel som skifer? Har du også nogen form for tip til vinduesbelægninger?

– W.S., Victoria

A. Din skiferpejs er temmelig slående såvel som tilføjer en jordisk, rustik høj kvalitet til stuen. For at lette rummet skal du genvinde de mørke kærlige i et neutralt materiale, såsom en naturlig denim eller ultra-ruskind. Tilføj et par kastepuder i Chenille eller følt for en kontrasterende struktur. Dit nuværende L-formede design af dine to kærlighedsstæder fungerer godt til lounging eller samtale foran pejsen. Trin dit firkantede sidebord mellem disse to såvel som tilføj en bordlampe lige her til læsning. Køb et arealtæppe med en neutral tone baggrund såvel som blødt blåt mønster for at hente farver i skifer samt hjælpe med at jordes opholdsområde.

I stedet for et sofabord ville to små firkantede læderterninger fungere så godt som kan bruges som ekstra siddepladser, når det er nødvendigt. For at i alt tilføjer dette samtaleområde til den ideelle side af pejsen en højrygget lænestol i en materiel dybere i farve end dine kærlighedsstæder.

For at give din pejs et nyt look, mens du bevarer sin rustikke fornemmelse, skal du udskifte din nuværende hvide malede træmantel med en chunky uafsluttet bjælke. Undersøg redningsbutikker i din by for genvundne træbjælker, der kan klippes for at passe. I betragtning af at din mantel er høj, skal du i stedet for et spejl vælge et relativt stort stykke skulptur eller specielt loppemarked opdage med en organisk eller håndlavet fornemmelse. Til vinduesbelægninger skal du hænge to ekstra brede paneler i et neutralt struktureret linned på en oliekubbet bronze draperi stang. Disse vil tilføje vægten til væggen overfor pejsen såvel som at hjælpe med at afbalancere rummet. Opret gardinstangen et par centimeter højere end vinduesrammen for at give illusionen om højde. Sørg for, at gardinpanelerne er længe tilstrækkelige til bare at røre ved gulvet.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko