Spørg en designer: Breakfast Area Settee

Q. I mit morgenmadsområde har jeg en 60 ″ -diameterbord med et 24 ″ -sdækkende bladindsats. Jeg kan godt lide banketter, der ønsker at forhindre at have en udviklet i. Ville enten en sofa eller sofa arbejde? Jeg vil gerne have noget, der er 21 ″ højt såvel som langt tilstrækkeligt til at arbejde, når bordet forlænges.

– C.H., ved hjælp af e -mail (for at indsende dit eget spørgsmål, se vores ASK A Designer ™ -siden.)

A. Ja, du kan bestemt parre dit bord med en sofa eller sofa! Der er masser af fremragende design på markedet ideelt nu, så køb rundt for at opdage en, der passer til din stil. Jeg kan godt lide Lee Industries ‘3915-02 sofa. Det har en 45 ″ -høj tilbage med en sædehøjde på 20 ″, hvilket passer til dine behov. Dens høje ben giver det et avanceret look.

Den fineste plan ville være at placere sofaen mod væggen såvel som at sætte dit bord foran den, som i vores motivationsbillede ovenfor. På denne måde kan dine stole være gemt ideelle under bordet såvel som ud af metoden, når det ikke er i brug. At være i form som mange mennesker som muligt, hold dit blad på nogen måde tidspunkter.

Se meget mere spørg en designer -svar. Plus, indsend dit eget spørgsmål med anvisninger fra vores ASK A DESIGNER ™ -side.

Sutee, 3915-02, Lee Industries.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko