Et andet mislykket forsøg på at holde det fantastisk

alarm: uanset sandheden, at jeg siger Pinterest ti millioner gange (drikkespil, nogen?) Dette blev ikke betalt eller skridt af dem eller nogen anden. Vi er bare øjen-candy forbrugte gals, der kan lide en stor pin-fest. undertiden mens du spiser Oreos.

I fyre forstår, at min Pinterest -afhængighed løber dybt fra denne inderlige udgivelse af Yore. Så da Katie kaldte mig for at oplyse, at hun troede, at vi skulle have svært ved at lave en ting hver sæson, der er påvirket af alle de fantastiske ting, som vi har fastgjort derovre (og telefonopkald det … Vent på det … Pinterest -udfordringen) troede jeg Det lød som sjovt. Det er en velkommen klap af stop-pinning-og-start-doing. Siden jeg har fastgjort 738 ting. Så godt som jeg har gjort fire (denne, denne, denne såvel som denne). Nå fem, hvis du tæller denne klipning – men jeg outsourcede det.

Se, Katie piskede endda en spiffy bit grafik:

Vores foretrukne videoer

Hush Official Music Video
Debut rap single fra John såvel som Sherry Petersik

Flere videoer

0 sekunder på 1 minut, 54 sekunder

Næste op
Hvordan man hænger en udvendig dagseng sving
11:39

Direkte
00:25
02:03
01:54

Åh såvel som da Katie så godt som jeg nørder ud, når vi er sammen (endda bare næsten for en smule selvudstedt udfordring), fik vi mere end en smule klodset såvel som besluttet at gøre denne video til at forklare hele konceptet om udfordringen. Ud over at der er en ganske interessant komo i det (og jeg taler ikke ’bout burger- selvom han prøver at tage showet). Så rul ikke ned, før du ser videoen, medmindre du er en sjov hater så godt som du vil ødelægge overraskelsen (eller du er på arbejde, så du ikke kan se videoer-ja, jeg ville stadig se den på tavs før Rulning, men det er bare mig):

Ah outtakes. De er min foretrukne ting nogensinde. Jeg arbejder på en teori, der outtakes er vinduet for sjælen. Min sjæl er åbenlyst en samlet nørd, men hey, nerd er den nye jock. Uanset hvad, fortalte jeg dig Katiekins så godt som jeg bliver skør, når vi går sammen, så du blev tilstrækkeligt advaret. Eller måske er det bare kameraet, der gør det umuligt for mig at handle typisk (som demonstreret her). Det er endnu en teori, jeg arbejder på. Kamera-induceret-insanity.

Men tilbage til mit Pinterest -projekt. John så godt som jeg brainstormede en lysekrone eller hængende pendelys til vaskerummet såvel som kom med konceptet om at bruge en mega-belastning af klædespænd til at producere en slags skygge. Ud over hvad ved du, da vi søgte Pinterest for at se, om nogen anden har behandlet noget lignende, dukkede de perfekte pinspiration (Har-Har) op i typen af dette job (oprindeligt herfra) og dette job (oprindeligt fra her). Hvad er chancen? Ikke en dog to tøjpindelysarmaturer til at bruge som et springpunkt. Oh glad dag.

Indtil videre har vi installeret et $ 5 lyssæt fra IKEA …

… såvel som har valgt disse materialer til den skygge del af vedhænget:

Vi vil bestemt sætte vores spin på tingene (så det kan ende med at virke som en slags hybrid mellem de to fantastiske inventar ovenfor), men vi bliver bare nødt til at se, hvor vi ender. Jeg forstår, at jeg er underlig, men at sidde på gulvet og lege med forskellige tøjpindemønstre virker som en god tid for mig.

Åh så godt som du fangede delen i videoen, hvor vi inviterede dig til at deltage i vanskelighederne sammen med os? Først her er sammenbruddet “os”:

Katie fra Bower Power

Emily fra Style af Emily Henderson

Lana fra at gøre et hjem til et hjem

Så her er den del, hvor jeg forlænger min arm med et varmt smil såvel som en wobbly curtsey såvel som ydmygt inviterer dig til at deltage og gøre dit eget spin på noget, du fastgør. Du ved, hvis du er i den slags, hvis ting. Vi regnede med, at vi ville give alle (og os selv) weekenden til at arbejde på ting samt genoprette næste tirsdag formiddag (2.) for at dele vores projekter. Vi håbede, at dette thang (ja, jeg fik twangy på dig) kunne blive til en sjov bit innovativ par-tay for alle andre, der ønsker at komme ind på det sjove, så bare fald i næste tirsdag for at se, hvad vi har gjort- Udover at indsende links til ting, som du har gjort, så vi kan se, hvad du har lavet. Måske vil vi endda fastgøre det. såvel som den onde cyklus fortsætter …

Psst- Vi taler om nøjagtigt, hvordan billedalbum er døde for os på BabyCenter i dag. Undersøg det ud og fortæl os, hvad du gør med alle dine billeder.

OPDATERING: Hvis du vil komme ind på en mere vanskelighed (med præmier), opdagede vi netop, at Rebecca over på BetterLifebags gør en hver måned. Så sørg for at inspicere det også!

Flere indlæg fra Young Home Love

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko