4 Almindelige myter om solafbrydet

Categories:category

deling er omsorgsfuld!

Tweet

Del

Pin

Del

Post

4 fælles myter om soldepunkede

1. Canada har ikke optimalt vejr for solenergi.
Når folk tænker på Canada, tænker de på koldt, snedækket og overskyet vejr. En masse af Canada har meget flere soltimer hvert år end Tyskland og Storbritannien, som begge er i top 6 lande i verden for solenergikapacitet. PV -paneler kan skabe strøm ved hjælp af både direkte og indirekte sollys, men de er meget effektive under direkte solskin. På overskyede eller regnfulde dage kan paneler stadig generere op til 25% af højdepotentialet.

Lette snefald må ikke udgøre et problem, fordi panelernes vinkel og den elektriske strøm, der løber gennem dem, vil forhindre lys i at slå sig ned på panelerne, og endda paneler, der er dækket med sne, kan stadig generere mindre mængder elektricitet. Solpaneler er også meget mere effektive i kolde temperaturer end varme temperaturer, fordi ledningsevnen stiger i koldere miljøer. Paneler producerer meget mere energi i løbet af sommeren på grund af længere dagslys, men celleeffektiviteten er højere i vintervejr.

2. Solpaneler varer ikke meget længe og er høj vedligeholdelse.
Panelerne har en 25-årig strømudgangsgaranti, der dækker en masse af den 30- til 40-årige levetid, og de er faktisk meget lav vedligeholdelse. Hver gang det regner, vasker regnen faktisk noget støv eller snavs væk, der er akkumuleret på panelerne for at holde dem i drift effektivt. De behøver kun at vaskes med vand, hvis affald ikke er løbet af under nedbør.

Selv uden rengøring falder ydelsen af beskidte paneler kun med mindre end 10% af den maksimale effektivitet og i betragtning af, at panelerne ikke består af bevægelige dele, er vedligeholdelse ikke påkrævet på grund af brug.

3. Hvis udgifterne til solenergi år efter året fortsætter med at falde, mens teknologien skrider frem, gør solceller og paneler meget mere effektive, må jeg bare vente med at købe en solarray.
Elektricitetspriserne er stadig stigende, og jo før du investerer i sol, jo før du kan afdække mod den uforudsigelige stigning i energiomkostningerne. Mens teknologiske fremskridt konstant sker, er den nuværende cellestruktur af masseproducerede paneler veletableret, og vi har brugt lignende solteknologi i betragtning af at 1960’erne.

Selv med nylige opdagelser af meget mere effektiv celleteknologi vil det tage mange år, før disse opdagelser vises i masseproducerede paneler og være økonomiske for den gennemsnitlige husejer. Masser af provinser og stater tilbyder i øjeblikket incitamenter og rabatter for husejere, der ønsker at installere solcellepaneler. Disse fordele er typisk i begrænset mængde og kan løbe ud, jo længere du venter.

Placeringer, hvor servicevirksomheder tilbyder netmåling, giver husejere mulighed for at høste fordelene, så snart et PV-system er installeret. Overskydende energi genereret fra dag én kan sendes tilbage til nettet og sælges til kreditresultater, der skal bruges på din næste elektriske energiregning. Så hvad venter du på?

4. Min tagdækning vil let blive beskadiget ved at installere solenergi, eller panelerne ser ikke godt ud.
Solpaneler er ikke installeret direkte på dit tag, men sidder faktisk på et monteret rækværk. Nogle solfirmaer bruger et tredobbelt lags racksystem med aluminium, der blinker på monteringspunkterne. Dette sikrer, at systemet er vandtæt. Vores teknikere installerer også kritiskvagter langs kanterne på matriserne, så små dyr ikke kan få ved ledningerne og ledningerne.

En solvariation vil også øge levetiden for dit tagmateriale, fordi det beskytter tagdækning under panelerne fra elementerne. Der er et par centimeter mellem et installeret solsystem og din tagdækning, der øger luftstrømmen og panelerne vejer svarende til et sekundært lag af helvedesild

Hvorvidt solcellepaneler forekommer æstetisk tiltalende er subjektivt, men installatører kan forsøge at placere paneler i områder på din tagdækning, der er mindre synlige, samtidig med at de opretholdes tæt på optimal effektivitet. Afhængig af størrelsen på din ejendom kan du også vælge at installere et jordmonteret system, så udseendet på dit hjem forbliver kompromisløs. Nogle solcellepaneler har også endda en sort ramme, der bedre kan smelte sammen med farven på dit tag.

Klik for at finde >>>>> Solpaneler i Vancouver.

RenovationFind Certified er et symbol på integritet, som kun er de mest pålidelige virksomheder i hjemmeforbedring, service, vedligeholdelse. Det øger forbrugernes tillid til din virksomhed, hvilket giver dig en fordel over din konkurrence, mens du validerer dig som den bedste.

Mere end et online -bibliotek er vi Western Canadas hurtigst voksende marketingplatform til at fremme og forbinde de bedste handler, service og hjemmeforbedringsfirmaer til husejere.

Deling er omsorgsfuld!

Tweet

Del

Pin

Del

Post

Du kan måske også lide:

De 6 bedste Vancouver -elektrikere i 2022

De 6 bedste Vancouver -elektrikere i 2022

Med denne nyttige liste, som ikke er i nogen særlig rækkefølge, kan du bRowse gennem de bedste elektrikere i Vancouver. Whatev

Fordele og incitamenter ved boligpaneler

Fordele og incitamenter ved boligpaneler

Installation af solcellepaneler minimerer din indflydelse på planeten og hjælper dig med at spare på energiregninger. Mens der er en initi

Elektrisk panelvedligeholdelse og udskiftning

Elektrisk panelvedligeholdelse og udskiftning

Professionel elektrisk vedligeholdelse er altid en ikke-omsættelig for enhver husejer eller virksomhed. Dette inkluderer ordentlig bil

EV -opladningsinstallation til dit hjem

EV -opladningsinstallation til dit hjem

Blog indsendt af Zeno Renewables i Edmonton i dag, masser af Alberta-husejere skifter deres gasdrevne biler WI

Hvad skal man overveje, før du installerer solcellepaneler

Hvad skal man overveje, før du installerer solcellepaneler

Udsigten til at sænke din elektriske regning og kulstofemissioner gør det at have solcellepaneler på din tagdækning virker som en Grea

Hvorfor skal du booke solinstallation og elektrisk arbejde på forhånd

Hvorfor skal du booke solinstallation og elektrisk arbejde på forhånd

Hver gang det vedrører nogen forbedring af hjemmeforbedringer eller vedligeholdelsesprojekter, er det bedst at kontakte fagfolkene tidligt. Gør

Er en metal tagdækning ideel til dit hjem

Er en metal tagdækning ideel til dit hjem

Som husejer er det et vigtigt skridt i at beskytte dit hjem. Mens du overvejer kompis

Canada Greener Homes Loan: Go Solar med et 10-årigt rentefrit lån!

Canada Greener Homes Loan: Go Solar med et 10-årigt rentefrit lån!

Blogindlæg indsendt af Zeno Renewables i Edmonton Solar Panel Energy er en bedst bedømt vedvarende energikilde med masser af B

af Shareaholic

.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko