DIY: Malet Lampshade

Stacey Smithers deler, hvordan man opdaterer en grundlæggende lampeskærm med akvareller.

Nu hvor det er sommer, har jeg set masser af malede lampeskærme for nylig, og er forelsket i deres sammenstilling af bløde, håndtegnede former med lyse farver. Jeg havde nogle akvareller i et skab og indså, hvor let og økonomisk det ville være at lave min egen. Sådan gjorde jeg det i fire lette trin.

Materialer

Du har brug for: lampeskærm, akvareller, pensler og en svamp eller en klud.

Trin 1: Vælg skygge, palet og motiv

Vælg en økonomisk stoflampeskærm, eller brug en, du allerede har. (Min er fra Ikea lavet af polyester.) Inspireret af ideen om en abstrakt solnedgang, valgte jeg lysegul, medium grå og varm lyserød til mit design, der fungerer godt med den klare glasbase, og lader lampeskærmen og plakaten skille sig ud . Du er helt fri til at bruge de farver, du kan lide, der koordinerer godt med dit værelse eller basen. Varme farver giver en god glød, når lampen er tændt.

Trin 2: Testmaling

Bland dine akvareller op, og test dem på et ekstra ark paperto -garanti, de ser godt ud sammen og tilbyder den farveintensitet, du ønsker.

Trin 3: Tør ned lampeskærm og maling

Dæmp en svamp eller klud og tør lampeskærmen, så overfladen er våd. Dette får malingen til at blø lidt, så du får en drømmende, sløret effekt. Jeg startede med at male den gule baggrund med en skumbørste. Derefter lagde jeg en grå stribe rundt om i bunden med en almindelig børste til horisonten og afsluttede med en løs lyserød cirkel for at efterligne solen. Bare rolig, hvis figurerne er ujævne-det er trods alt et håndmalet projekt.

Trin 4: Rør ved lysområder

Når lampeskærmen er tørret, kan du bemærke, at farven er lettet på visse steder. Gennemgå det med akvarellerne, indtil du har den effekt, du ønsker. Lad det tørre et par minutter og nyde.

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko