Grafiske bakker

bakker er det ideelle skrivebord, hutch eller sidebordstilbehør; De tilføjer et strejf af farve og holder overflader rodfri (se Seema’s blog om organisering med bakker). Selvom jeg elsker det rene, hvide, lakerede look, er de lysere versioner dem, der fanger mit øje. Jeg ville meget gerne være i stand til at skifte bakker med årstiderne, men mit budget tillader det ikke altid, så jeg har fundet en kunstig måde at genskabe disse designerbakker til en brøkdel af prisen! Se nogle af mine butikskøbte favoritter (og deres betydelige prismærke), efterfulgt af min gør-det-selv-version.

Jonathan Adler har en fantastisk samling af mønstrede bakker. Denne gule skrig sommer! Men til $ 60 skulle jeg være parat til at forpligte mig til denne citrusfarve.

Dette smukt dynamiske marimekko -tryk fra Crate & Barrel er $ 62. Det er lavet af lamineret stofdækket krydsfiner. Ideel til gårdhaven, ikke?

Jeg elsker denne kitschy Josef Frank Fabric-dækket bakke fra den svenske butik SvenKt Tenn. I canadiske dollars ville det være lidt over $ 90, før-international forsendelse! Til den pris vil jeg hellere hænge den på en væg end at få ringer på den.

Denne retroform og æbleprint er så smuk. Ville det ikke se godt ud tilbehør mod dit køkken’s backsplash? Denne melaminbakke fås via tysk online butiksdesign3000 til omkring $ 30 plus forsendelse – ikke en splurge, men jeg kan vise dig, hvordan du kan opnå dette look for endnu billigere!

Sådan kan du få et tilpasset look til at matche dit design med lidt stof og en bageplade. Her er min grafiske sort / hvide version:

Værktøjerne og materialerne var minimale og billige:

Dollar butik bageplade

Stof

Stof saks

Spray lim

Varm lim

For at se mig lave denne bakke med en flash (såvel som andet stofdækket skrivebordstilbehør), se online-videoen.

Fotokreditter: 1. Carnaby Hollywood Bakke, Jonathan Adler2. Marimekko Pieni Unikko Red Bakke, Crate & Barrel3. Rektangulær Aralia -bakke, svenkt tenn4. Margareta -bakke, design30005. Jason Stickley

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko