New London Smart App-Artment Demos Home Automation Heaven

En af Storbritanniens mest kendte smarte hjemmeinstallationsfirmaer, Cornflake, har netop åbnet en ny showlejlighed i den vestlige ende af London. Den ‘Smart App-Artment’ beskrives som et oplevelsescenter, hvor du finder ‘teknologi i empati med design’. Du kan booke en rundvisning i showet ved at kontakte Cornflake, men i mellemtiden drille dig selv med billederne og videoen nedenfor …

En iPad-kontrolleret smart app-ankomst med spændende smart teknologi, der er trådt gennem hvert værelse, åbnes i London i dag. Klædt som en avanceret indenrigsejendom viser den smarte app-ankomst den mest eftertragtede hjemmeautomatiseringsteknologi på markedet, mens den handles som en eksklusiv butik. I et detailkoncept, der er nyt i Storbritannien, opfordres klienter til at “leve i” den smarte app-ankomst med deres familie for at opleve livsstilsfordelene ved det ekstraordinære udvalg af produkter, der er tilgængelige for at købe.

Showroom spejler en voksende tendens fra USA for oplevelsesmæssigt detailhandel inden for forbrugerelektronik. Den praktiske tilgang giver husejere mulighed for at se, hvordan nye produkter kunne gælde for deres eget liv og ejendomme med stort set ethvert indfald, der er taget højde for ved berøring af en iPad-skærm.

Oprettet af Cornflake-en af ​​Storbritanniens førende leverandører af hjemmeautomatisering-demonstrerer den smarte app-artment, hvordan livsfremmende hjemmeautomation kan være i 2013.

Ved ankomsten får besøgende en iPad, hvorfra de kan kontrollere alle aspekter af hjemmet, der starter med deres musik og digitale kunstvalg. Kunder kan se en film i hjemmebiografen; Spil spil på 2 meter spilskærm og dans på det roterende gulv i spillelokalet; Lyt til deres foretrukne musik på nogle af verdens mest sonisk avancerede højttalere i lydrummet, eller blot krølle op foran I-Fire og se pop-up UHD-tv med en i-coffee i loungen.

Kunder kan kontrollere og administrere husholdningstjenester såsom opvarmning, belysning, persienner, sikkerhed og data i hele den smarte app-ankomst via iPad. Lys og opvarmning afvises automatisk, når værelser er fraflyttet, og alt kan slukkes med en knap, når man forlader lokalerne.

Et rulleopkald af mærker og producenter i verdensklasse, herunder Apple, Bowers & Wilkins, Crestron, De Dietrich, Loewe, Lutron og Wilson Benesch, er om bord og viser deres mest avancerede produkter. Og i et forsøg på at hjælpe med at modregne carbon-fodaftrykket af teknologien er bæredygtige byggematerialer blevet brugt overalt. Værelserne har moderne materialer og top-end finish, herunder naturlig lerpuds, cork-læder væg beklædning og bambusgulve for at vise, at hi-end designerstil og grøn levevis er kompatible. Al teknologien er designet til at køre med maksimal energi- og omkostningsbesparende effektivitet og kan også betjenes eksternt for at forbedre hjemmets sikkerhed.

Den smarte app-ankomst fra Cornflake lanceres, da hjemmeautomation er klar til at starte som et mainstream-forbrugermarked. I Storbritannien voksede sektoren med 12 procent alene sidste år og er nu værd £ 1 mia. I henhold til Custom Electronic Design and Installation Association (CEDIA).

Robin Shephard, Cornflakes CEO, siger: ”Med husejere, der i stigende grad ville have fremtidssikre deres egenskaber med teknologi, ønskede vi et sted, hvor vi kunne demonstrere de utrolige muligheder, der er tilgængelige lige nu. Du får kun virkelig en fornemmelse af den rene glæde, den tilbyder, når du oplever den førstehånds. Vores klientel har en tendens til at have ekstremt travle liv, der ofte spænder over flere hjem med hektiske tidsplaner på tværs af kontinenter og tidszoner. Denne teknologi hjælper med at afstemme deres miljø til deres personlige krav øjeblikkeligt. ”

For at sikre, at den smarte app-lejlighed giver en rimelig oplevelse, blev et prisvindende designteam i opdrag at designe og bygge det. Den øverste interiørarkitekt April Russell fik til opgave at style 4000sqft-pladsen nøjagtigt som hun ville for en Belgravia-baseret klient. High-end Eco-Contractor Ecoism Manufacturing Limited gennemførte bygningen ved hjælp af moderne bæredygtige materialer. Den internationale arkitekt Julian Arendt Associates konfigurerede det interne rumlayout, mens specialiserede akustikere blev ansat til at kalibrere lydrummet for at give den bedst mulige lytteoplevelse for klienter.

Besøgende på den smarte app-ankomst er efter aftale mandag til fredag ​​og efter anmodning i weekenderne. Besøg besøg … for bookingoplysninger …

www.cornflake.co.uk

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller abonner på vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko