Tesla UK Model 3 Gennemgang opfølgning: Hvorfor det ikke er så godt, som det var for et år siden

på denne dag sidste år, hentede jeg min Model 3.

Et par måneder senere komponerede jeg næsten fem og et halvt tusinder ord på bilen. Så efter mit første fulde år i Tesla, er det stadig så godt, som det så ud i den anmeldelse for 12 måneder siden.

Altså nej. Fordi det er bedre.

OTA -opdateringer

Bedre på grund af forbedringerne og nye funktioner, der bare fortsætter med at komme med hver over air -softwareopdateringen.

Som et eksempel beskæftigede de udviklede i Dash CAM, der tidligere var 3 kameraer, og havde ingen afspilningsfacilitet. Nu bruger det et 4. kamera og giver dig mulighed for at se klip på skærmen biler og lastbiler.

Når vi taler om skærmen, tilføjede de sidste efterår Big V10 -opdatering Netflix og YouTube support, så du aldrig er træt, mens du venter i bilen.

Voice Management fik en stor opdatering, og efter en falsk start eller to er det nu muligt at udløse mange handlinger ved tale, fra at åbne handskekassen til kommandoen ‘My Butt Is Cold’.

Der har også været en vigtig opdatering af Regen-systemet, der betyder, at bilen nu har en endnu mere smart one-pedal-kørselsopsætning, helt ned til 0 km / h.

Auto Pilot genkender nu trafiklys, kegler, stopindikationer og vejmærker, når det etableres med hver nye udgivelse.

Hardware

Teslas ‘Batteriday’ er blevet skubbet ud til september nu, og det er bredt rygtet om, at dette vil blive brugt til at lancere den nye ‘Million Mile’ batteripakkeversion af bilen.

Der har ikke været mange (nogen?) Store hardwareopdateringer, som jeg kender til i det sidste år. Det ville bestemt være godt at se Model 3 få varmepumpen fra modellen Y.

Vinterkørsel

Når vi taler om manglen på en varmepumpe, blev det mærkbart i løbet af vinteren. Det var ikke særlig koldt, men rækkevidden led stadig. Jeg har aldrig rigtig fået det på et anstændigt løb for at teste bilen korrekt i koldt vejr.

Faktisk har de sidste 3.000 miles eller så næsten udelukkende været korte løb på mindre end 5 miles, som naturligvis er meget ineffektive. Jeg vil sige på disse korte rejser, forvarmning af bilen fra dets batteri og derefter køre med varmeapparatet på fuld eksplosion, i kulden og våd, kan rækkevidden komme ned til ca. 140 miles.

1. årsomkostninger

Med bilen, der næppe rejser nogen afstand i løbet af de sidste 3 måneder med lås, har den dækket kun 6.755 miles i det første år på 287 W/Mile. Det betyder, at det at gå glip af alt det varmere forår / sommer, der driver bilen, har gennemsnitligt 3,5 miles pr. KWh. Jeg føler, at det ville have været mere som 4,0 i et normalt år.

Brug af £ 0,17 pr. Enhed, der svarer til £ 330 i hele årene ‘brændstof’ eller ca. 4,8 p pr. Mil. I virkeligheden er det mindre end det, da jeg har benyttet mig af det (stadig) gratis offentlige opladernetværk i Nordirland. Når vi først er inde i det nye hus og på en nattetidsrate for opladning, vil det falde til mere som 2,5 p pr. Mile.

Jeg, som mange andre ejere, komponeret til min MP i løbet af 320 £ vejafgiften (ved), der skulle betales på modellen 3. Mens svarene alle var slående ens og afvisende, skal meddelelsen være kommet igennem, fordi det til sidst Budget Dette blev vendt, og nu koster Model 3 £ 0,00 pr. År. Og det betyder en betydelig besparelse på £ 1.600 over år 2 til 6.

Min anden års forsikringspræmie er netop blevet betalt og er den samme som sidste år til centet på £ 360,64 (bladet var over £ 400). Jeg er begyndt at betale £ 9,99 pr. Måned for ‘Premium Connectivity’, så min SR+ har de samme kort, streaming af musik og videotjenester som lang rækkevidde og performance Model 3S.

Problemer?

Af de greb, jeg havde med bilen i den originale anmeldelse, slår det stadig “regelmæssigt sig selv og springer på bremserne”, da jeg satte den dengang. Dette er fortsat det mest frustrerende aspekt af ejerskab for mig. Jeg kan godt lide at sætte krydstogt på i 30 og 40 mph zoner, og bilen hopper typisk på bremserne af bit eller ingen grund.

Dørhåndtagene forvirrer stadig alle, men bilviskerne har haft en større softwareopdatering og fungerer meget bedre nu.

Det største nye problem, jeg har haft med bilen for nylig, er dens tab af LTE / 4G -forbindelse. Dette sker i stigende grad ofte og kan vare så meget som en dag ad gangen. Med den fantastiske nyhed om, at Belfast snart får sit eget Tesla Service Center, vil det i det mindste være lettere at tage med til en check.

Jeg kan ikke tænke på andre problemer virkelig, der er betydningsfulde. Og jeg er meget glad for at rapportere, at der stadig ikke er nogen squeaks eller rangler i bilen.

Ni superchargers #nope

Takket være alle de mennesker, der bestilte en Tesla gennem mit henvisningslink (Mark40609), havde jeg 20.000 gratis supercharger miles. Men uden en enkelt supercharger i Nordirland, ser jeg dem gradvist ud udløber uden at være i stand til at bruge dem.

Forhåbentlig betyder fremskridtene på Belfast Service Center også den supercharger nær Lisburn, der har vist på deres kort, som ‘kommer snart’ i flere år nu, vil snart følge.

Fremskridt

Det er for kun 8 år siden denne måned, at Tesla begyndte at levere deres første bind CAR, Model S. Teslas aktiekurs toppede en uge eller to tilbage og gjorde det til den mest værdifulde bilproducent i verden. Mere værdifuld end Mercedes-Benz, BMW og Volkswagen sammensatte. Fremskridt har været utroligt, og kun en strålende fuld af blind optimisme og rasende drev for at få succes kunne have trukket det af.

Det er en kliché, men det er sandt at sige, at det at køre en stempelbil efter en Tesla føles som at gå fra din iPhone tilbage til en Nokia. Når jeg læser tilbage over min anmeldelse et år, ændres mine følelser ikke, og jeg kan ikke forbedre min oprindelige bundlinje fra da.

Tesla Model 3 er ikke perfekt. Men forbandet er det tæt. [Opdatering – Læs 24 måneders opdatering]

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Tapes® gulvmåtter til Tesla Model 3 2022 2021 2020 2019 2018, gulvbelægning til Tesla Model 3, …

35 anmeldelser

£ 149.99

Køb på Amazon

2

Tesla Model 3 2021 Version Centerkonsol Arrangørbakke Interiør Tilbehør strømmet armlæn skjult …

532 anmeldelser

£ 17.99

Køb på Amazon

3

Evauto Tesla Model 3 2021 Centerkonsol Opbevaringsboks Arrangør Flocking Bakke Tesla Model 3 Model Y …

34 anmeldelser

£ 14.99

Køb på Amazon

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest7
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Advertising API

No Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Links

www

ivonzhao

wqydesign

nepri

vyjyz

rjxhv

izqzd

uxudt

scasd

qtjnw

lvrnm

suhqw

ouxar

uiaqj

xceku

xjgjf

ilevi

hfgnc

mltlh

cwwjd

rgpnq

nnirv

iudxs

xcste

qzrdj

prnpa

gcqdq

qgsdb

mqrlb

sqoko